invicta1 11.01.05, 09:41 czy ktoś spotkał? ja kupiłam z pewną dozą podejrzliwości, ale bigos z tym koncentratem wyszedł nieziemsko-polecam www.skwierawski.com.pl/pliki/polski/skwierawski.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: koncentrat grzybowy wielogatunkowy 11.01.05, 09:47 Ciekawe, ale skladniki to tylko grzyby? Nie chce mi sie wierzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: koncentrat grzybowy wielogatunkowy 11.01.05, 09:54 piszą, że: skład: borowik - 50% maślak pstry - 20% pieczarka - 20% podgrzybek - 10% w smaku powiem, że nie podpadł na sztucznie goniony-serio- i nie jest nawet podejrzanie tani Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re: Cytuję 11.01.05, 09:54 Mam właśnie przed oczami słoiczek (powtarzam, że z m. Brusy na Kaszubach za inne nie dam sobie głowy uciąć): skład borowik 50%, pieczarka 20%, maślak pstry 20%, podgrzybek 10%, bez środków konserwujących. Osobiście wolałbym aby podgrzybek był obecny w 30% ale...))) Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:używam - jest świetny 11.01.05, 09:51 Producent z Brus - znam te okolice, czyste i ekologiczne - sam produkt jest doskonałym zamiennikiem dla leśnych grzybów suszonych. Jeśli nie mam czasu lub grzybów - to tylko to. Aby lekko oszukać oczy, do dania dodaję poszatkowane pieczarki...))) Odpowiedz Link Zgłoś
poo Re:używam - jest świetny 11.01.05, 10:30 Taaaaa,teżkiedyś wpadłam w zachwyt.Przy jakiejś okazji pokazałam produkt mojej znajomej i się skonczyło.Jej Rodzina zbiera bądz zbierała do niedawna grzyby (zielonogórskie), te dobre sprzedawali od ręki.Te robaczywe się suszy i oddaje do skupu.Pózniej idą na przemiał i mamy koncentrat. Odpowiedz Link Zgłoś
dispell Re:używam - jest świetny 11.01.05, 23:04 Nie gadaj bzdur - zobacz sobie sama jeśli masz gdzie - jak wygląda kontrola jakości w zakładach przetwórczych runa leśnego - taki punkt skupu może sobie skupić - tylko od niego nikt nie weźmie towaru - przynajmniej w woj.pomorskim. Odpowiedz Link Zgłoś