Gość: giezik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:59 no wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f no juz zupelni nie psssyt! Jest po g. 19! 15.01.05, 19:24 no i co? wyjde na ciekawskiego faceta, ale moze coś im się stało po tym kurczaku... albo po czekoladzie...? :-( Kardamon! Żyjesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: no juz zupelni nie psssyt! Jest po g. 19! 15.01.05, 19:28 za dużo wina może było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Re: no juz zupelni nie psssyt! Jest po g. 19! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 19:30 Albo czekolady:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Albo totalna klapa, albo totalny sukces... IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 16.01.05, 00:06 ...i Ona jeszcze tam jest, więc Kardamon ma ciekawsze rzeczy do roboty, niż nas informować, jak mu wyszedl kurczak. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica hmm... mam nadzieję, 16.01.05, 10:28 że udało się tak dobrze, że zaniemogli... albo prozaicznie kardamon w weekendy może żyć bez forum - nie to co inni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Padre Zaczynam się bać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 11:25 Giezik, ja wszystko rozumiem, ale żeby aż tak ich wessało? A może to był duży kurczak? Kura, gęś albo nawet i indor. Albo inny ptak w czekoladzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kardamon1 jestem, jestem 17.01.05, 10:01 zyje i to nawet calkiem niezle. niestety w ciagu weekendu jestem odlaczony od forum (technologia forumowo-internetowa jeszcze do mnie nie dojechala). a co do kolacji... no coz, jestesmy przed 23. wiec nie bede wchodzil zbytnio w szczegoly, natomiast mozemy uznac, ze kurczak w sosie czekoladowym ma znaczny wklad w rozwoj kontaktow damsko-meskich :) chyba jestem wam winien duuuza flaszke jakiegos zacnego napoju (pierwszy toast dla giezika za przepis!) bo gdyby nie to forum, to dalej tkwilbym na jakims prehistorycznym etapie salatki majonezowej :) samo danie - rewelacja! polaczenie malin i czekolady jest po prostu piekne. pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica No, 17.01.05, 10:32 dzięki Bogu, że się odezwałaś, bo już różne wizje po kolacyjne nas dopadały :-) na szczęście z przewagą tych z czerwonym kółeczkiem w prawym dolnym roku ekranu. pozdrawiam, L. Odpowiedz Link Zgłoś
kardamon1 odezwaŁEm :) 17.01.05, 11:12 tak tylko, zeby nie wprowadzac dodatkowego zamieszania w wizje pokolacyjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: jestem, jestem 18.01.05, 08:53 no to z ulgą odetchnąlem. Bo juz rózne myśli chodziły po głowie a na flaszke sie oczywiscie nie obrazimy :) Odpowiedz Link Zgłoś