Gość: aga31 IP: *.azory.net.pl 23.01.05, 14:25 Ja w temacie.Pytalam w ksiegarni ale nie slyszeli o czyms takim :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga31 Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.azory.net.pl 23.01.05, 15:34 Krakow Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli w Vividzie 23.01.05, 15:55 www.vivid.pl/php/ksiazki/szukaj.php3?l=&la=&l_p=&id_a=&pp=1&sd=Kuchnia+domowa&kr=se&name=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.spray.net.pl 23.01.05, 17:20 Były w tanich jatkach na Brackiej i na Grodzkiej. W listopadzie. Może jakiś tambylec uaktualni tę informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:33 Tambylec uaktualnia:)Tydzień temu widziałam je na Grodzkiej;były mufinki ,zima i jeszcze kilka tytułow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pysia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 05:05 Od tego czwartku sa w gazetce Auchan po 6,99 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga31 Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.azory.net.pl 26.01.05, 11:20 Gdzie jeszcze w Krakowie ? Moze jakies hipermarkety ? Empik ? Gdzie kupujecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
charlotta_lotta Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 16:48 co to jest gazetka Auchan? :) Odpowiedz Link Zgłoś
euna Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 13:46 właśne znalazłam kilka pozycji na aukcji allegro : www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2804196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:53 www.redmoon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lis_ka Geant na Jubilerskiej - stan na dziś 11.03.05, 14:04 potrawy z kurczaka w jednym garnku ciasteczka czekolada lato śniadania cena 17,99 zł było tylko kilka egzemplarzy. Kurczak np sztuk 1, czekolada chyba 2, pozostałe po 2 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
yfcia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:11 Aha! Trzeba szukać i pod "le cordon bleu" i pod "kuchnia domowa", bo pokazuje inne książki z naszej ulubionej serii. I jest niedrogo :) I szybko przysyłają! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
julsza Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:30 wlasnie czekam na przesylke z bukinisty - desery, ciasteczka i nie pamietam co jeszcze. yfcia, nie zauwazylas czy oni uzupelniaja oferte, bo wykupilam juz wszystkie, ktore mieli z tej serii :) Odpowiedz Link Zgłoś
yfcia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:48 Wydawnictwa Konemann już nie ma, więc księgarnie wyprzedają to co im zostało - nie liczyłabym na nowości...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 18:36 Mają jeszcze niektóre hurtownie, więc jak księgarnia sprzeda, to może uzupełnić. Z moich poszukiwań wynika, że absolutnie skonczyły się Makarony, Kuchnia włoska i francuska. Poszukajcie wątku - Konemann dostępne w Warszawie, podaje tam, co jest dostępne w "mojej" księgarni. Wiem, wiem, to autoreklama... tam jest też wyjaśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś