Dodaj do ulubionych

Le cordon blue-gdzie kupic ??

IP: *.azory.net.pl 23.01.05, 14:25
Ja w temacie.Pytalam w ksiegarni ale nie slyszeli o czyms takim :(
Obserwuj wątek
    • nobullshit W jakim mieście? n/txt 23.01.05, 15:08
      • Gość: aga31 Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.azory.net.pl 23.01.05, 15:34
        Krakow
        • siostraheli w Vividzie 23.01.05, 15:55
          www.vivid.pl/php/ksiazki/szukaj.php3?l=&la=&l_p=&id_a=&pp=1&sd=Kuchnia+domowa&kr=se&name=Szukaj
        • Gość: Nobullshit Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.spray.net.pl 23.01.05, 17:20
          Były w tanich jatkach na Brackiej i na Grodzkiej.
          W listopadzie.

Może jakiś tambylec uaktualni tę informację.
          • Gość: a Re: W jakim mieście? n/txt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 17:33
            Tambylec uaktualnia:)Tydzień temu widziałam je na Grodzkiej;były mufinki ,zima
            i jeszcze kilka tytułow.
    • Gość: Pysia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 05:05
      Od tego czwartku sa w gazetce Auchan po 6,99
      • Gość: aga31 Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.azory.net.pl 26.01.05, 11:20
        Gdzie jeszcze w Krakowie ? Moze jakies hipermarkety ? Empik ? Gdzie kupujecie ?
      • charlotta_lotta Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 16:48
        co to jest gazetka Auchan? :)
    • euna Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 13:46
      właśne znalazłam kilka pozycji na aukcji allegro :

www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2804196
    • Gość: gość Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:53
      www.redmoon.pl
    • lis_ka Geant na Jubilerskiej - stan na dziś 11.03.05, 14:04
      potrawy z kurczaka
      w jednym garnku
      ciasteczka
      czekolada
      lato
      śniadania
      cena 17,99 zł

było tylko kilka egzemplarzy. Kurczak np sztuk 1, czekolada chyba 2, pozostałe
      po 2 szt.
    • yfcia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:06
      www.bukinista.pl
      • yfcia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:11
        Aha! Trzeba szukać i pod "le cordon bleu" i pod "kuchnia domowa", bo pokazuje
        inne książki z naszej ulubionej serii. I jest niedrogo :) I szybko przysyłają!
        Polecam.
      • julsza Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:30
        wlasnie czekam na przesylke z bukinisty - desery, ciasteczka i nie pamietam co
        jeszcze.
        yfcia, nie zauwazylas czy oni uzupelniaja oferte, bo wykupilam juz wszystkie,
        ktore mieli z tej serii :)
        • yfcia Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 14:48
          Wydawnictwa Konemann już nie ma, więc księgarnie wyprzedają to co im zostało -
          nie liczyłabym na nowości...:)
          • agata_to_ja Re: Le cordon blue-gdzie kupic ?? 11.03.05, 18:36
            Mają jeszcze niektóre hurtownie, więc jak księgarnia sprzeda, to może uzupełnić.
            Z moich poszukiwań wynika, że absolutnie skonczyły się Makarony, Kuchnia włoska
            i francuska.

Poszukajcie wątku - Konemann dostępne w Warszawie, podaje tam, co jest dostępne
            w "mojej" księgarni. Wiem, wiem, to autoreklama... tam jest też wyjaśnienie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka