czyzunia 01.02.05, 15:10 włoże pare kawałków oscypka. a przywiozłem se z małysz, a jak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: robie mielone a do środka 01.02.05, 15:25 oscypki z malysza? toz to narodowe swietokradztwo... Odpowiedz Link Zgłoś
baky Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami... 01.02.05, 15:35 ... z daszkiem oczywiście - z ziemniaka. Daszek może z liścia brukselki lub listek bazylii? Podaj na porach przekrojonych wzdłuż - narty. Nosek by się przydał i gogle, ale nie wiem z czego... Wąsy mogą być z pietruszki (gałązki natki). Do popitki oczywiście Red Bull. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:36 a jak nie lubisz Malysza, to .. nie jedz. Pojdziesz spac bez kolacji! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:41 jacek1f napisał: > a jak nie lubisz Malysza, to .. nie jedz. Pojdziesz spac bez kolacji! :-)) :O) Ewentualnie banan z bułką. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:37 na deser buła z bananem-uuuuuuuuuhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:38 gogle z rzodkiewek. i obowiazkowo skocznia z banana (bulka zamiast, dla wybrednych). Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:42 kwik napisała: > gogle z rzodkiewek. i obowiazkowo skocznia z banana > (bulka zamiast, dla wybrednych). Z bułki bula. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:46 i tym sposobem mamy "przysmak kibica", ktory mozna sprzedawac za ciezkie pieniadze w czasie zawodow. Odpowiedz Link Zgłoś
baky Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 15:58 kwik napisała: > i tym sposobem mamy "przysmak kibica A jaki lekkostrawny. Wręcz dietetyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Jeśli z Małysza, to zrób je pod czapeczkami.. 01.02.05, 16:00 w koncu wystarczy tylko popatrzec (to chyba najlepsza dieta?). Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: robie mielone a do środka 01.02.05, 15:51 a skad masz oscypki zima?;-> Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: robie mielone a do środka 01.02.05, 15:53 a co ma zima do oscypków? ---------\\- -//------- Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: robie mielone a do środka 01.02.05, 17:35 nie robiłem zeby oglądac/czapeczki,gogle itd/ a żeby zjeść. zrobiłem, z 3/4 kg mięska.zjadłem-nie powiem -smakowało mi. został jeden malutki kotlecik. przesmiewcom na złość. Odpowiedz Link Zgłoś