Gość: vesna IP: *.torun.mm.pl 14.02.05, 11:20 Mam ochotę na popcorn :) I pytanie - jak przyprawiacie prażoną kukurudzę? Bo ja do tej pory tylko solą, ale może sa jakieś inne sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostraheli Re: popcorn 14.02.05, 12:22 jadlam gdzies z ciemnym cukrem, błeee... Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: popcorn 14.02.05, 12:24 A ja lubię z roztopiony masełkiem....mniam,mniam,ale takim prawdziwym masełkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliac Re: popcorn IP: *.amg.gda.pl 14.02.05, 13:31 Jadłam kiedyś jakis taki kolorowy na słodko, ale był dosyć obrzydliwy. Sól i masełko! A od czego pop corn mógł mi się tak obrzydliwie spalić? Tłuszczu było dość, na ogniu był raczej krótko; przeterminował się czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: popcorn 14.02.05, 17:55 kiedyś próbowałam z karmelem - tylko było trochę problemów, żeby ten popcorn jakoś zgrabnie polać. Wyszło pycha. Ale to dlatego, że ja lubię na słodko a nie na słono. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: popcorn 14.02.05, 23:43 Klasyka: maslo i nieco soli. Po amerykansku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: popcorn IP: *.chello.pl 14.02.05, 23:50 Przepis mojej koleżanki - z Vegetą, li i jedynie - uwaga, bo uzaleznia, taki pycha! Odpowiedz Link Zgłoś