n0str0m0 07.03.05, 10:46 hey, czy ja ci juz podawalem ten link? www.makantime.com/cookbook/index.htm to tak na wszelki wypadek podaje raz jeszcze milego pstrykania serdecznosci nostromo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senin Re: senin, do tablicy! IP: *.158.240.220.dsl.comindico.com.au 07.03.05, 10:59 Podawales... chyba (?) a moze to ja Ci go podawalam,;)) bo pamietam zagladanie na ta strone.... jakis czas temu, od Ciebie mialam namiar na makansutra.com, a stamtad do nonya cuisine: library.thinkquest.org/20371/nyrecipe.htm?tqskip1=1&tqtime=0226 zreszta, niewazne, kto komu i co :) link jest przedni ale najlepszy jest ten kawalek: "Toast Blacan (shrimp paste) over fire till FRAGRANT (!)" hihihi, brzmi tak niewinnie ;DDDDD tez serdecznie dziekujaco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n0str0m0 Re: senin, do tablicy! 07.03.05, 11:07 maski gazowe wloz! :) wiekszosc kuchni niestety nie ma juz "mokrej" czesci szczegolnie w mieszkaniowce w centrum stad koniecznosc zakupu na ulicy... ale co tam blaczan ja tostowalem zwykly czarny pieprz na potwora co wylezc chcial ze zlewu i o malo nie zamordowalem polowy bloku a od tamtej pory mam w kuchni wielki wiatrak makansutre fakt masz ode mnie :) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś