Gość: Kamila IP: *.pit.edu.pl 17.03.05, 12:14 co to jest i gdzie można to dostać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f Re: co to jest rukiew wodna 17.03.05, 12:39 To taka nasturcjowata roslinka, ktora mozna stosowac jak rzeżuchę - gdzies nawet tak ja nazywaja... Mozna tez uzywac jej do mieszanek salat, jak rukoli i skandynawskiej, lodowej, listkow mniszka itp itd. Mozesz posypywac potrawy, dodawac do zup, lub jak rukole - jesli lubisz sama, to z octem np. Ma mniej charakterystyczny smak od rukoli wg. mnie. Mozna spotkac w mieszankach w marketach, samej w opakowaniu - jak rukolę - to nie widzialem jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
siostraheli Re: co to jest rukiew wodna 17.03.05, 21:11 dzis na straganie w Katowicach widzialam (co mnie zdziwilo) za cale 7 złotych opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: co to jest rukiew wodna 17.03.05, 15:37 Nie wiem dlaczego te "papugi" bo to wszystko nasze kulinaria, ale zdjęcia i opisy ładne, także to o co pytasz. www.papugi.resnet.pl/artykuly/zieleniny_dla_papug.htm Odpowiedz Link Zgłoś