thiessa 28.04.05, 19:59 Do czego? Moze jakies przykladowe przepisy. Kilka razy sie juz przewijala na FK ale nie moge znalesc niczego konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: oliwa truflowa IP: *.icpnet.pl 29.04.05, 08:18 Polewam nią już gotowy makaron - z brokułami, kurczakiem, różne. Czasem dodaję do sałat, podsmażam na niej czosnek do makaronów. Nie wszystkim odpowiada jej zapach i ostatecznie nie zużyłm całej, a zapach pod koniec terminu ważności się ulotnił. Odpowiedz Link Zgłoś
basiul żeby nie tworzyć nowego wątku - 04.05.05, 07:23 gdzie można kupić taką oliwę? w jakiejś konkretnej sieci supermarketowej? I ile kosztuje? pozdrawiam, basia Odpowiedz Link Zgłoś
barbamamaa Re: żeby nie tworzyć nowego wątku - 04.05.05, 10:12 U mnie w Tesco można kupić oliwę aromatyzowaną firmy MONINI. Oprócz truflowej jest jeszcze bazyliowa, cytrynowa i jakaś jeszcze tylko zapomniałam :-). Buteleczka 0,25 l kosztuje ok. 17 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
thiessa Re: żeby nie tworzyć nowego wątku - 04.05.05, 12:19 To ta sama co u mnie w spolem. Taka sama cena i te same smaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: żeby nie tworzyć nowego wątku - IP: *.blt.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:14 > gdzie można kupić taką oliwę? W Makro, mala butelecza kosztuje kilkanaście zł. Odpowiedz Link Zgłoś