Gość: TODO IP: 217.153.60.* 08.07.02, 16:06 Jest prośba o podanie miejsca w Warszawie, gdzie można kupić rukolę. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alka Re: Rukola IP: *.chello.pl 08.07.02, 17:54 Kupowałam w Hypernovie w Galerii Mokotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz samemu.samemu IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.07.02, 08:55 sieje u starej matki w ogrodzie bazilie, rukole, ziele .. supermarketowa rukola taka gruntowa rukolla ma sie jak trzy do jednego.nijak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Rukola IP: *.waw.cdp.pl 10.07.02, 09:43 W Klifie w Bomi tez jest i w MiniEuropie na Bonifraterskiej (ale ja wole roszponke) H. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Rukola 10.07.02, 10:01 W niedzielę widziałam doniczki ze świeżą rukolą w Geancie na Ursynowie (stoi zwykle z ziołami - trzeba popatrzeć po opakowaniach, nie zawsze jest !). Bywa także w Hypernovie pakowana na tackach - trzeba patrzeć w szafach chłodniczych przy dziale owocowo-warzywnym. Odpowiedz Link Zgłoś