janou 21.05.05, 14:33 wyjechalam z polski mialam 13 lat, czy ktos moze dac recepte na sernik i makowiec,dodaje ze ser we francji nie jest taki twardy jak w Polsce i co trzeba zmienic albo dodac zeby ciasto sie trzymalo,z gory dziekuje.Janou. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jswm Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 14:43 tu jest trochę o serze we Francji: tinyurl.com/97wxo a serników jest masa w wyszukiwarce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.tu-i-tam Re: sernik i i makowiec IP: *.w83-114.abo.wanadoo.fr 21.05.05, 14:45 Janou, ja tez z Francji, od dawna. Wpisuje niektore przepisy ze zdjeciami w notatniku www.ccwhois.net/parisvarsovie/ Tu moj sernik www.ccwhois.net/parisvarsovie/sernik-homogenizowany-ser.html A tutaj jak robie twarog z faisselle www.ccwhois.net/parisvarsovie/twarog-fromage-a-la-faisselle.html Odpowiedz Link Zgłoś
jswm Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 14:47 a tu jeden z sernikowych wątków: tinyurl.com/8ehdk Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 15:01 Gość portalu: ela.tu-i-tam napisał(a): > Janou, ja tez z Francji, od dawna. > > Wpisuje niektore przepisy ze zdjeciami w notatniku > www.ccwhois.net/parisvarsovie/ > Tu moj sernik > www.ccwhois.net/parisvarsovie/sernik-homogenizowany-ser.html > A tutaj jak robie twarog z faisselle > www.ccwhois.net/parisvarsovie/twarog-fromage-a-la-faisselle.html ja od grudnia 59 roku po polsku duzo zapomnialam wydrukowalam recette na sernik sprobuje jak dzieci wnuki przyjada na wakacje (jestem au régime) w jakim region mieszkasz,? Dziekuje za recette Odpowiedz Link Zgłoś
ela.tu-i-tam Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 15:06 Janou, ja jestem tuz pod Paryzem. Od 1971 roku ... A Ty gdzie ? (je tez regime) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 15:14 ela.tu-i-tam napisała: > Janou, ja jestem tuz pod Paryzem. Od 1971 roku ... > A Ty gdzie ? > (je tez regime) ja mieszkam w malym miasteczku miedzy vichy i clermont ferrand dodaje ze mam ordinateur od poltora miesiaca i nie szybko pisze na clavier. Odpowiedz Link Zgłoś
jswm Re: sernik i i makowiec 21.05.05, 18:11 tu było trochę o makowcach ale raczej nie o tradycyjnych: tinyurl.com/e2grd Odpowiedz Link Zgłoś