Gość: PSTRO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:59 czy oregano można mieszać z bazylią?? już sama nie wiem których ziół sie ze sobą nie miesza?? P. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: czy oregano można mieszać z bazylią?? 31.05.05, 13:02 jak najbardziej :) przynajmniej ja mieszam i żyję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: czy oregano można mieszać z bazylią?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:05 oczywiście że tak Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth22 Re: czy oregano można mieszać z bazylią?? 31.05.05, 13:07 Ja ZAWSZE mieszam te dwa rodzaje ziół jak robię spaghetti czy też sałatki w których są pomidory. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: czy oregano można mieszać z bazylią?? 31.05.05, 20:36 Jasne, że tak. Każdy miesza to co lubi. Ja mieszam: bazylię, tymianek, oregano, rozmaryn i lubczyk. Świetna mieszanka tak do marynaty jak i do surówek. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Z niemieszaniem ziół 31.05.05, 21:25 chodziło o ich sadzenie / sianie obok siebie. Na talerzu mieszaj sobie co chcesz i jak chcesz. A oregano i bazylia wchodzą w skład mieszanki pt. zioła prownsalskie. Odpowiedz Link Zgłoś