Dodaj do ulubionych

Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-)))

IP: *.we.client2.attbi.com 13.08.02, 00:05
Naprawde dziekuje wszystkim za cieple , dobre slowa, za pomoc i wsparcie .
Wszyscy wiemy o czym pisze. Przykro mi bardzo, ze do takich spraw doszlo.
Proponuje ABSOLUTNIE NIE REAGOWAC !!! Naprawde, nie wiedze innego wyjscia.
Nie jestem specjalistka od zaburzen w mysleniu lub zachowaniu ale widze, ze
jakiekolwiek uwagi osiagaja tylko odmienny cel :-))) Spokojnie !! :-))))
Skoncentrujmy sie na tym, co lubimy robic : na gotowaniu i wymienianiu sie
przepisami. Dziekuje jeszcze raz wszystkim. Nie mam polskiej czcionki wiec
czasami dziwnie to , co pisze wyglada a po latach z daleka od jezyka
polskiego robie czasami bledy gramatyczne i stylistyczne - sorry. Jest mi
rozniez trudno "stukac" bez robienia bledow ze wzgledu na kontuzje lewej
reki - przepraszam jesli kogos urazilam, paluszki czasami nie dochodza gdzie
trzeba. Jeszcze raz powtarzam : bardzo prosze NIE REAGOWAC !! To bedzie
naszym sygnalem, ze sie rozumiemy !!! Dobrze ?? :-))))))) Dzieki !!!
Obserwuj wątek
    • quba Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) 13.08.02, 07:18
      trzymajmy sie razem Klubusiu, bledami sie nie przejmuj, pozdrawiam Cie bardzo
      goraco
      :):)
    • Gość: Nina Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: 213.76.128.* 13.08.02, 09:06
      Kluba nie przejmuj się blędami, ani Ulą. wiem że najlepiej nie reagować, ale
      czasami nie mogę wytrzymać jak czytam te jej chamskie uwagi, i zaraz obok
      pouczenia o tym że nie jesteśmy kulturalni! Ale zgadzam się z Tobą- najlepiej
      byłoby nie reagować. A poza tym naprawdę się nie przejmuj, moim zdaniem Twoje
      przepisy są ciekawe i smaczne! nie poddawaj się , pisz dalej! Pozdrawiam!
      • Gość: Nina Do Niny IP: *.toya.net.pl 13.08.02, 15:53
        Droga Nino!Ktoras z nas musi dodac sobie cyferke po imieniu,bo chyba jestesmy
        teraz dwie...Nina
        • Gość: Nina Re: Do Niny IP: 213.76.128.* 13.08.02, 16:38
          Ale która??? Wydawało mi się że mam raczej rzadkie imię (bo to imię) i jak
          zaczęłam się tu pojawiać to wydawało mi się że nie ma innej Niny...a tu
          proszę ;-) !!
        • Gość: Nina Re: Do Niny IP: 213.76.128.* 13.08.02, 16:51
          Oooo, sorry, faktycznie teraz zauważyłam że piszesz na wątku o strasznych
          potrawach. Sorry, jakbym to wcześniej zauważyła to bym coś innego wymyśliła a
          nie takie pójscie na łatwiznę i używanie imienia. dodam cyferke (jeśli nie
          zapomnę, co może się zdarzyć od czasu do czasu) i będę Nina1.
          • Gość: Nina1 Re: Do Niny IP: *.toya.net.pl 14.08.02, 21:01
            Zostan Nina-to Twoje imie,w przeciwienstwie do mnie.Pozdrawiam.NinaC
    • Gość: kluba1 Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: *.we.client2.attbi.com 13.08.02, 13:32
      Dzieki ponowne !! Mam nadzieje ze pogoda bedzie gluuugo piekna w okolicach
      Krosna !!!!! :-)))))
      • Gość: lakomczuch Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: 203.40.161.* 13.08.02, 13:37
        Pozdrawiam i z podobnym pogladem wpisalem sie w jajkach.
      • hania_76 Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) 14.08.02, 23:27
        Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Dzieki ponowne !! Mam nadzieje ze pogoda bedzie gluuugo piekna w okolicach
        > Krosna !!!!! :-)))))

Koleżanka z Krosna jest już moją faworytą! Fantastyczna. Kiedyś miałam
        koleżankę, która, kiedy się z nią szło do knajpy na jakieś jedzenie, zamawiała
        sałatkę BEZ SOSU i popijała ją wodą patrząc z wyrzutem na moje penne + coś i
        lody na deser.
    • hania_76 Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) 14.08.02, 10:06
      Gość portalu: kluba1 napisał(a):

> Naprawde dziekuje wszystkim za cieple , dobre slowa, za pomoc i wsparcie .
      > Wszyscy wiemy o czym pisze. Przykro mi bardzo, ze do takich spraw doszlo.
      > Proponuje ABSOLUTNIE NIE REAGOWAC !!! Naprawde, nie wiedze innego wyjscia.
      > Nie jestem specjalistka od zaburzen w mysleniu lub zachowaniu ale widze, ze
      > jakiekolwiek uwagi osiagaja tylko odmienny cel :-))) Spokojnie !! :-))))
      > Skoncentrujmy sie na tym, co lubimy robic : na gotowaniu i wymienianiu sie
      > przepisami. Dziekuje jeszcze raz wszystkim. Nie mam polskiej czcionki wiec
      > czasami dziwnie to , co pisze wyglada a po latach z daleka od jezyka
      > polskiego robie czasami bledy gramatyczne i stylistyczne - sorry. Jest mi
      > rozniez trudno "stukac" bez robienia bledow ze wzgledu na kontuzje lewej
      > reki - przepraszam jesli kogos urazilam, paluszki czasami nie dochodza gdzie
      > trzeba. Jeszcze raz powtarzam : bardzo prosze NIE REAGOWAC !! To bedzie
      > naszym sygnalem, ze sie rozumiemy !!! Dobrze ?? :-))))))) Dzieki !!!

Chyba wiem o co chodzi i przyłączam się do akcji.
      Pozdrawiam!
      • aniutek Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) 15.08.02, 04:03
        ojojoj to az tak ?
        olewam wiec razem z Wami,
        pozdrawiam,
        aniutek
    • Gość: kaja Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: 212.244.254.* 16.08.02, 15:09
      hej Kluba! mam pytanko. jestem tu w miare od niedawna, ale zdążyłam zauważyć, że masz niezłe pojęcie w sprawach kulinarnych. to tak zawodowo, czy raczej hobbistycznie? no i w jakim kraju przbywałaś? może jakieś tamtejsze regionalne potrawy polecisz świeżej forumowiczce:)
      pozdrawiam
      • Gość: kluba1 Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: *.we.client2.attbi.com 16.08.02, 16:43
        Gość portalu: kaja napisał(a):

> hej Kluba! mam pytanko. jestem tu w miare od niedawna, ale zdążyłam zauważyć,
        ż
        > e masz niezłe pojęcie w sprawach kulinarnych. to tak zawodowo, czy raczej
        hobbi
        > stycznie? no i w jakim kraju przbywałaś? może jakieś tamtejsze regionalne
        potra
        > wy polecisz świeżej forumowiczce:)
        > pozdrawiam
        Dzieki !!! Mama byla swietna kucharka, babcia jeszcze lepsza. Mieszkam w Los
        Angeles od wielu lat. Po przyjezdzie do USA wpadlam w dziki zachwyt widzac
        nowosci w sklepie, nie wiedzac " jak to sie je". Nie znalazlam jeszcze
        potrawy " nie do zjedzenia " dla siebie - jestem w stanie sprobowac wszystko.
        Zaczelam zapoznawac sie z kuchnia z innych krajow. Chodzilam troche do szkol
        kucharskich i obserwowalam wiele razy zawodowych szefow " w akcji". Teraz to
        juz tylko hobby. Do dzisiaj interesuja mnie "nowosci", czyli nowe pomysly jak
        rowniez nowe dla mnie potrawy . Nie znaczy, ze musza byc wyszukane. Tutejsze
        regionalne potrawy ? Bez zlosliwosci w stosunku do amerykanow(kwestja
        definicji), ( tez jestem) : hamburgery mozna zrobic na b. wiele sposobow tak
        samo jak steki. Do tego wszystko co z gryla i salatki. Bylo to wiele razy
        omawiane na tym forum - jestem pewna, ze znajdziesz wspaniale przepisy. Do
        dzisiaj lubie obserwowac w sklepie ludzi kupujacych "cos"( czasami nawet nie
        wiem, czy to owoc czy jarzyna)i czesto w ten sposob dostaje nowe, wspaniale
        przepisy. Bardzo dziekuje za uznanie i zycze dobrej zabawy na tym forum.
        Spotkalam tutaj naprawde wspaniala grupe ludzi nie bojacych sie nowosci i
        gotowych podzielic sie swoimi"sekretami".
        Pozdrawiam !!! :-))))
    • Gość: kluba1 Re: Do wszystkich od kluba 1 !!!! :-))) IP: *.we.client2.attbi.com 01.09.02, 16:26
      Nic sie nie zmienilo !! Tak trzymac ! Zycze wszystkim wspanialej zabawy !!
      Z tego jedynie smiac sie mozna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka