Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 13:48 mi przed chwilką na śniadaniu w pracy mały kawałek węgla,serio !!Kiedyś jeszcze pamiętam kawałek sznurka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
care5 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 13:52 haha no sznurek tez juz mialam teraz pewnie pora na wegiel..ale sznurek byl rasowy taki jak uzywaja do snopowiazalek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.iapt.pl / 80.85.231.* 20.08.05, 14:23 ja miałam w chlebie 4 lata temu kiep z papierosa......ochyda:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajeczka04 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.303.krakow.pl 20.08.05, 15:29 Znajoma opowiadała mi kiedyś, że jej koleżanka znalazła kiedyś w chlebie, mysz. Na pytanie, co zrobiła z tym chlebem, powiedziała, że odkroili sporą część "razem z myszą", a resztę chleba, już bez myszy, zjedli. Pozdrawiam! bajeczka04 Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowiec2 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 15:48 Kiedyś znalazłam wielkie NIC! W wiekszej części bochenka chleba była starannie wypieczona dziura. Wyglądała jak mała, naturalna dziurka powstająca w czasie pieczenia. Miała gładką, błyszczącą powierzchnię, ale była wielka;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia72 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 18:09 Może nie tyle w chlebie ale w bułeczce kolezanka znalazła obcięty paznokieć.Po dokładniejszych oględzinach stwierdziła ze jest to paznokiec z dużego palca u nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 18:18 A ja mialem kolege,ktory pracowal w piekarni i kiedys mnie zaprosil pokazac co sie tam wyprawia przy wyrobie i wypieku!!! Od tej pory kupuje tylko chleb z piekarni w pelni zautomatyzowanych!!!-a i tak mam opory!!! zycze smacznego;) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 18:24 Kawałek szkła w bułce, kamień w chlebie. i jedno i drugie z najbardziej znanych piekarni w Gdańsku. Moja mama znalazła kawałek szarego papieru (zapewne od worka z mąką) w chlebie, zgłosiła do kierownika sklepu aby przekazali piekarni. Na drugi dzień z przeprosinami od prezesa czekał na mamę kosz z cukierniczymi wyrobami z tejże piekarni. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 20.08.05, 18:48 Od kilku lat znajduję tylko to co sam wpakuję do ciasta. Polecam. Pieczenie chleba w domu naprawdę nie jest wielką filozofią a ten smak i zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katastrofa Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: 80.51.240.* 20.08.05, 19:09 moja znajmowa z kolei znalazla kiedys w chlebie ząb. nie apetyczne ale prawdziwe. ja trafialam w chlebie na kamyki soli. tylko tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mala Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 21.08.05, 11:08 sznurek to nic... w tych bułeczkach które dopiekają w sklepach, cornekenach coś jakby pumeks... zielone i wogóle... od tamtej pory już jeśli bułki to z konkretnej piekarni, w której mi się jeszcze nie zdarzyło od 15 lat ale po tym znalezisku każdą bułkę i inne wypieki oglądałam po parę razy z każdej strony Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 21.08.05, 11:16 lepsiejszy sznurek niż szczurek. chociaż kto wie. Szczur przynajmniej samo naturalne białko z wit. C, a w sznurku to niewiadomo, co siedzi. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyza Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.dip.t-dialin.net 21.08.05, 13:06 w clebie oprocz kamykow,nic nie znalazlam,ale za to maz,ktory bardzo lubi salceson,dlatego mu zawsze taki gruby plaster salcesonu kupowalam,a ze nie umial sie juz doczekac i pokroic na plasterki,odgryzl kawalek i...byl tam odlamany kawalek noza do filetowania miesa,bardzo ostry,jego szczescie ze jak przygryzl noz na "plasko" a gdyby ostrzem do gory to nie skonczylo by sie dobrze,a nastepne co bylo znowu w kielbasie to metalowe plomby pewnie ze starych kielbas ktore byly na "nowo"przerobione.maz ma szczescie do takich roznych rzecz,jak np.w ugotowanym kalafiorze mial pieknego,grubego,zielonego robala, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Moskwie Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.echostar.pl 23.08.05, 23:05 A ja w jednej restauracji w Moskwie trafiłam na chleb z pleśnią i pelmieni (danie tradycyjne - gotowane malutkie pierożki z mięsem) z ugotowanym karaluszkiem. Bieeee:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.05, 19:10 Moja koleżanka mieszka w sąsiedztwie piekarni, w której każdego ranka kupuje chleb. Pewnego dnia w jeszcze cieplutkim chlebku znalazła złotą obrączkę.Odniosła ją do piekarni. Okazało się, że zgubił ją jeden z piekarzy. Szczęcie miał facet. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 21.08.05, 19:15 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Szczęcie miał facet. Nie ma to jak uczciwi znalazcy. Odpowiedz Link Zgłoś
strucla_z_serem y.. 22.08.05, 06:03 a fuj a fuj!! :s normalnie zacznę sama piec chleb,ale przy tej rodzinie to nader trudne..jeśli wskoczyłby tu ktoś odpowiedzialny za domowy wyrób chleba mam pytanie: w jaki sposób przechowujecie pieczywo domowego wyrobu? ja kilka razy piekłam i wiem, że on sie nie zsychał jak kupny, ale jakby całościowo twardniał, choć to zapewne wina złego przepisu (udziwniony był) albo lepiej: ide do wyszukiwarki, pozdrówki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19755 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 22.08.05, 11:15 kiedyś jeszcze niewielki gwóżdż ,przegięty ,przyrdzewiały.Na szczęście był w krojonym chlebie i był widoczny zanim doszło do konsumpcji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catimini Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: 195.6.73.* 23.08.05, 16:43 ja przed kilkoma laty znalazlam kapsel od piwa... najgorsze bylo to, ze mieszkalam wtedy w Londynie i byl to wyteskniony polski chleb z paczki od rodzicow... no niestety po tym znalezisku nie mialam juz na niego ochoty Odpowiedz Link Zgłoś
bib24 Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle 24.08.05, 07:54 U mnie by dokladnie pociety na male kawalki wielki worek foliowy ktory zajmowal dokladnie caly chleb. Byla tylko skorka i w srodku ten worek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: jakie "rzeczy"zdarzyło wam się znaleść w chle IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 26.08.05, 20:08 kiedyś w bułce znalazłąm.. nie uwierzycie.. mrówki... byłka wyleciała za balkon hehe Odpowiedz Link Zgłoś