saiss 22.08.05, 11:43 Ja Wam mówię : tarta z warzywami. I czekam na pomysły, mogą być bez przepisów. Kto da więcej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt Ja dorzucam 22.08.05, 11:46 bo bardzo mi się podobają (i już!): www.pesto.art.pl/kuchnia/warzywa/pory/trata_por.php www.pesto.art.pl/main/zasoby/urodziny/urodziny.php www.pesto.art.pl/kuchnia/warzywa/rozne/tarta_warzywa.php Kto da więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: Tartowa burza mózgów 22.08.05, 11:52 Ja ostatnio zrobiłam pyszną tartę z warzywami był świeży szpinak, smazone pieczarki, paseczki szynki, czosnek, polane kwaśną smietaną wymieszaną z tartym żółtym serem. Taka niby pizza ale wyszła obłędna kurczę, chyba ją znów jutro zrobię :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszy Re: Tartowa burza mózgów IP: 194.106.193.* 22.08.05, 13:51 u mnie najlepiej sprawdza sie tarta na kruchym ciescie z porami podduszonymi wczesniej na patelni :) wiadomo - wszystko zalane masa smietanowo-jajeczno- serowa... pyszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Basiulku 22.08.05, 14:22 jak na mój gust cytryna to owoc ;) Dziękuję za pomysły i proszę o jeszcze, jeszcze - to ma motywowac Rodzinę do zakupu tartownicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiul przepraszam, to z rozpędu:) 22.08.05, 15:13 bo taka pyszna (moje ostatnie odkrycie):0 Odpowiedz Link Zgłoś
saiss Nie wątpię. 22.08.05, 15:16 Zostawiam ją sobie jako tajną broń - będzie ostatnim kilometrem do tarty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
posafega Ręcami i nogami 22.08.05, 14:49 podpisuję się pod porową z odrobiną boczku. Tylko zamiast bełta jajeczno śmietanowego - beszamelek :) Szpinakowa - z dużą ilością czosnku, serem żółtym i jakimś mięskiem. Pieczarkowa, brokułowa, z cukinią... Każda tarta, pod każdą postacią! Rodzino! Sprezentuj tartownicę Saiss! :D Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Tartowa burza mózgów 22.08.05, 15:18 pomidorowo-serowa buraczkowo-cukiniowa Odpowiedz Link Zgłoś
mnemonique hmmm 22.08.05, 15:21 nowatorsko - zrobić leczo i wrzucić na ciasto tartowe pycha rodzino kup tartownice!!!!!! a nie pozalujesz Odpowiedz Link Zgłoś
jollka2 rodzino !! 22.08.05, 15:36 toć foremkę tartową kupiłam za dwadzieścia parę złotych, a radochy ile !! Na obiad tarta wytrawna, na deser tarta na słodko owocowo-galaretkowa, budyniowa ech... Odpowiedz Link Zgłoś