Dodaj do ulubionych

kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-((((((

05.11.05, 11:30
chodzi mi o ten przyrzad ktory mozna nastawic i odmierza czas
pieczenie/gotowania.

Nie moge wyjsc z podziwu ze piec dobrej marki (wloski Blanco) nie ma tego.
Gdy kupowalam zalozylam ze zegar jest (bo kazdy najtanszy piec to me).
Inaczej bym nigdy pieca tego nie kupila.
Obserwuj wątek
    • Gość: Desi Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.11.05, 11:42
      Chyba bedziesz zmuszona kupic zegarek do mierzenia czasu. Najlepiej przed
      kupnem nalezy dokladnie sprawdzic czy sa wszystkie czesciDobrze chociaz ze
      funkzionuje ;)
      • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 11:45
        Gość portalu: Desi napisał(a):

> Chyba bedziesz zmuszona kupic zegarek do mierzenia czasu. Najlepiej przed
        > kupnem nalezy dokladnie sprawdzic czy sa wszystkie czesciDobrze chociaz ze
        > funkzionuje ;)

Ja wiem, ale jak to jest ze nie dali zegara, mimo ze marka taka dobra?
        Jaki moze byc tego powod? Moja kolezanka ma taki zegar ktory nie tylko dzwoni
        ale wylacza piec po uplywie pewnego czasu.
      • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 11:46

Ja wiem, ale jak to jest ze nie dali zegara, mimo ze marka taka dobra?
        Jaki moze byc tego powod? Moja kolezanka ma taki zegar ktory nie tylko dzwoni
        ale wylacza piec po uplywie pewnego czasu.
        • Gość: Desi Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.11.05, 11:48
          Nie wiec co Ci odpowiedziec.Idz tam gdzie kupilas i spytaj sie. Ale znapewno
          odpowiedza Ci.....TRZEBA BYLO OGLADNAC PRZED KUPIENIEM.
          • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 11:56
            no i do tego jestes stad skad jest ten model :-)

Wiem ze tak powiedza, mnie poprostu ciekawi czemu wyprodukowali takie cos
            Przeciez to jest nieodlaczna czesc wszystkich piecow. czy zampolnieli czy co?
            • Gość: Desi Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.11.05, 12:08
              Ja jestem z Wloch i musze Ci powiedziec ze nie slyszalam o tei marce- firmie.
              Moze juz ja wycofali z rynku.Na pewno nie jest reklamowana tutaj.
              • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 12:11
                Ojej! to jeszcze do tego moze nie jest prawda ze to dobra marka!
                I nawet ja moze wycofuja bo jes beznadziejna.
                Tyle niewesolych informacji - chyba sie upije :-(
                • Gość: Desi Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.11.05, 12:13
                  Nie przesadzaj.Najwazniejsze ze dziala. Zobacz na instrukci zdjecie tej
                  kuchenki czy ma zegar.
                • Gość: d Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( IP: *.cust-adsl.tiscali.it 05.11.05, 12:15
                  A piekarnik jes na gas czy elektryczny?
                  • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 12:22
                    gora jest na gaz
                    piec jest elektryczny

w instrukcji jest zegar, ale na piecu nie ma
              • linn_linn Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 12:59
                Moze chodzi o Blanco Germany. Ja tez nigdy o takiej marce nie slyszalam.
    • kasiika Re: kupiłaś najtańszy model bez automatyki 05.11.05, 12:08
      ja tam uwazam ze to jest ogromny mankament!
      wole widziec ile czasu uplynelo od wsadzenia do pieca.
      To moze byc jakis blad produkcji.
    • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 13:55
      kupilam ten piec jako jeden z najdrozszych.
    • brynia2 Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 14:59
      Może w sklepie pomylili się i przekazano Ci inny model. A jeśli to Twoja
      niewiedza, to najlepiej dogadaj się w sklepie, żeby wymienili Ci na model z
      zegarem. Przez 20 lat miałam zwykłą najprostrzą kuchenkę,oczywiście bez zegara.
      Od roku mam extra produkt i powiem Ci, że uzależniłam się od zegara, który w nim
      siedzi. On uratował mi już kilka potraw, dzięki swojemu pikaniu.
      Pogadaj w sklepie, koniecznie, nie wstydź się
    • linn_linn Re: Blanco 05.11.05, 15:43
      Blanco jest firma niemiecka: we Wloszech ma swoje zaklady, ale nie nalezy do
      znanych.
    • bylla Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 21:37
      na nim jest napisane Blanco
      Nie sadze by wymienili bo juz go uzywam od tygodnia :-(
      • kobbieta Re: kupilam dobrej marki piec i nie ma zegara :-( 05.11.05, 21:48
        jezeli kupilas z wysprzedazy moga nie wymienic
        Poza tym nawet jak wymienia - placisz znowu za instalacje i dowoz
        • cheesey Co za problem??? 05.11.05, 23:56

a po co ci takie cos ktore sie programuje kiedy piec ma sie wlaczyc/wylaczyc
          podczas Twojej nieobecnosci??

Ja bym nigdy nie zostawil wlaczonego pieca podczas mojej nieobecnosci - nigdy
          niewiadomo jakiego figla Ci wyplata? A co jak zegar wysiadzie i piec bedzie
          nadal wlaczony??? takie "cudenka" elektroniczne sa dosc temperamentalne.

Kup sobie jakis porzadny zegar, spytaj jaka marka najlepsza i po problemie.
          • Gość: ich dokładnie tak! IP: *.129.1511G-CUD12K-02.ish.de 06.11.05, 00:55
            Pranie można zostawić, zmywarkę, ale przy piecu powinno się być i od czasu do
            czasu zajrzeć do garnka, popróbować itp.! :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka