subconto 15.11.05, 12:41 witajcie ja wiem, ze bylo, ale moze ktos wie gdzie moge zakupic GĘŚ, moze byc swieza i mrozona. Bylem wczoraj, w ALMIE w Promenadzie ale zwalila mnie cena 97 zl. pomocy... sub Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basiaaa Re: Gęś w Wawie poszukiwana IP: *.bayer.de 15.11.05, 12:47 gaski w calosci nie widzialam, tylko albo piers albo uda. W Makro sa mrozone, czasami kupuje - pychotka! Odpowiedz Link Zgłoś
judith79 Re: Gęś w Wawie poszukiwana 15.11.05, 12:54 hmm duzo tanszej w calosci raczej nie znajdziesz ale skoro juz do almy Ci po drodze to mozesz sie tez na szembeka przejsc tam jest buda z kaczkami, gaskami i inszym ptactwem ale ceny tez raczej nie niskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patyska Re: Gęś w Wawie poszukiwana IP: 62.29.248.* 15.11.05, 13:03 ja kupuje w ekosmaku - sklepie ze zdrowa zywnoscia w geancie. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: Gęś w Wawie poszukiwana 15.11.05, 13:13 A co dalej z ta gesia???? Bo jakos nabralam ochoty i smaku na wesja zrobiona w domu, a nie taka restauracyjna. Bede wdzieczna za jakies proste przepisy (bo po co komplikowac dobra ges) i wskazowki na co uwazac i o czym pamietac! Dzieki! H. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Helenko... 15.11.05, 13:22 jesli mnie pytasz, to niestety nie pomoge, bo ges kupuje dla swojego malego alergika. ale sprobowalam to mieso gotowane (oprocz alergii ma tez klopoty z trzustka) i jestem zachwycona - coz za aromat, coz za smak! wiec jak znajde tansza ges, dla nas ;) to ja w czyms zrobie moze ;) tylko ze ta, ktora kupuje dla dziecka to moze jest tak smaczna, bo wiejska, eko? ;) w kazdym razie przepisow poszukaj przez google ;) ja tez bede szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: Helenko... 15.11.05, 13:30 Dzieki ;) Poszukam, ale czasem potrzebne sa takie uwagi od serca, zeby ges wyszla 100%. Poza tym ja nie do konca ufam przepisom, bardziej cenie praktyke ;)) H. Odpowiedz Link Zgłoś