sisters 20.11.02, 11:01 Jutro mam gościa, który ma problemy z wątrobą i jest na diecie. W zasadzie może jeść tylko gotowane, lekkie rzeczy. Pomóżcie proszę, co ugotować (w miarę łatwego i szybkiego) na taką kolację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Senin Re: Coś gotowanego na kolację IP: *.prem.tmns.net.au 20.11.02, 11:57 pytanie - zanim na prozno zaczne sie produkowac: czy chcesz/mozesz cos po chinsku??? Zaklda to zakup sosu sojowego, oleju sezamowego (sosu "hoi sin" z tym, ze nie koniecznie), imbiru ( swiezego, ale tylko kawalek wielkosci orzecha wloskiego) potrzeba jeszcze kawalek anyzu. Jesli Cie to nie zraza to podam przepis na pare chinskich potraw nie smazonych ( na parze- ryba lub kurczak gotowany, ale za to jaki niezwykle smaczny!!!) Jeslis gotow daj znac......!!!!!! Senin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Coś gotowanego na kolację IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 16:10 nie jestem sister ale chętnie poczytam (ech moja wątroba) Odpowiedz Link Zgłoś
sisters Re: Coś gotowanego na kolację 21.11.02, 09:11 Bardzo chętnie skorzystam z Twoich przepisów na chińszczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Coś gotowanego na kolację IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 22.11.02, 10:04 Jestem z tych często niedomagających, a zatem to też coś dla mnie!! Do dzieła Senin...czekamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątrobowiec Re: Coś gotowanego na kolację IP: proxy / *.mov.pl 20.11.02, 17:31 Przyślij gościa na nasz oddział! Są tu świetne gorące kleiki, papki i inne takie. Z pewnością takiej kolacji nie odchoruje, a i Ty, pozbywając się niedomagającego, spędzisz miło wieczór. Anonimowy, już prawie wyleczony! Odpowiedz Link Zgłoś