Gość: agatka_s IP: *.acn.pl 07.12.02, 10:56 Gdzie toto kupić ??? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CynamonowaMay Re: susz do kompotu ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.12.02, 14:02 Witam!!! Przyznam, że troszkę mnie to pytanie ździwiło. Przecież w każdym supermarkecie można kupić suszone owoce, bądź to zapakowane, bądź ważąc samemu. To chyba nie problem, zwłaszcza przed Świętami, teraz są nawet gotowe, zapakowane już torebki z suszem na kompot. Ja jednak wolę sobie sama ususzyć i tak też robię ze śliwkami i jabłkami na wigilijny kompot. Pozdrawiam smacznie, CynamonowaMay!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_s Re: susz do kompotu ? 07.12.02, 15:16 no ja ich nie widziałam, dlatego pytam. ale popatrzę ciut dokładniej a jak co to jeszcze zapytam jak będzie jakaś "obsługa". Odpowiedz Link Zgłoś
felicia Re: susz do kompotu ? 07.12.02, 16:45 W moim kompocie są śliwki i figi. Kupić je można nie tylko w supermarkecie, ale i chyba prawie każdej tzw. budce warzywnej. Są tam i inne swojskie owoce suszone (jabłka, gruszki). W supermarkecie możesz dostać też owoce bardziej egzotyczne. Naprawdę nie rzuciły ci się w oczy stoiska z orzechami i różnymi suszonkami i owocami kandyzowanymi? A paczkowane są tam, gdzie bakalie. Odpowiedz Link Zgłoś