Dodaj do ulubionych

Co kupujecie w Leader Price ?

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.06, 21:33
Dziś właśnie obok mojego domu otwarto sklep tej marki. Czasami w innym
mieście tam bywałam. Widzę, że u nas ceny trochę wyższe. Czekolady Alpen Gold
kupuje np. taniej w Społem. Podobnie jak w siostrzanym wątku o Lidlu prosze o
wypowiedzi co warto kupować.
Obserwuj wątek
    • etabeta Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.04.06, 21:42
      lody bakaliowe, minimilki, ogórki konserwowe, worki na smieci i gabki do mycia
      naczyn, kielbaski, soki owocowe(w opakowaniu w krateczke)
      • Gość: nighthrill Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.elsat.net.pl 08.04.06, 21:48
        Oranżadę, piwo o smaku tequilli (wielu soobom nie smakuje, ale mi tak), piwo
        cytrynowe, fetę, słodycze, zwłaszcza Afrykanki i te francuskie ciasteczka z
        kawałkami czekoaldy. Dobre są też jogurty i desery w kubeczkach.
        • zonaniezona1 Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.04.06, 22:01
          musli - pyszne, jogurty owocowe ( morelowe, jagodowe 0 % tłuszczu i ananasowe),
          serki, chipsy lays:), owoce, warzywa , mięso i wędliny
          • Gość: monia Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:25
            sprawdź, na str. UOKiK, jest test jogurtów z LP.
            zobacz, co jesz!
      • wypasiona_foczka Kiełbaski??????? 11.04.06, 18:22
        w Leader Price???? o losie słodki....
    • stoodent Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.04.06, 22:14
      Tylko mydełka glicerynowe, żarcie jest tam do luftu!
    • ba_nita Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.04.06, 22:37
      Masło - ale zwracaj uwagę na to aby było w złotym opakowaniu z dominującymi
      nadrukami w języku rosyjskim. Jest kierowane na tamtejszy rynek i jest
      faktycznie masłem w niskiej cenie.
      • Gość: kretka Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.unicom / *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 10:14
        pyszne desery Tiramisu. produkowane nie dla Leader Price. Cena- 2,59 PLN, a w
        Auchan- 4,05 PLN. Pycha! Są jeszcze kawowe i czekoladowe (bodajże Tartuffe).
        • jackussi Re: Co kupujecie w Leader Price ? 09.04.06, 10:23
          soki
          • Gość: zena Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 09.04.06, 11:29
            jogurty
          • estellla Re: Co kupujecie w Leader Price ? 09.04.06, 11:31
            soki w opakowaniach w kratke,serek chomogenizowany waniliowy,pycha taki jak
            kiedys był ,danio sie przy nim chowa,no i chemie mleczko do czyszczenia i zel
            do kamienia niebieska butelka-HARDY, superrrr
      • Gość: JA Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: 81.210.69.* 10.04.06, 12:08
        Masło jest absolutnie rewelacyjne!!!
        Poza tym: musli , sezamki , ogórki i paprykę konserwową , chleb ciemny , serki
        w plasterkach i sery żółte w kawałku.
        Wędlin nie polecam.
        • Gość: Uwaga Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:26
          Nie kupujci PARÓWEK nawet mój pies miał na nie uczulenie...masakra

• Gość: malinka Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.lodz.msk.pl 09.04.06, 11:30
      przyprawy w saszetkach, warzywa i owoce, płatki ryżowe (w takim czerwonym opakowaniu), jogurt 0%tł (może dlugo stać nawet otwarty), bułeczki pełnoziarniste, groszek konserwowy, cieciorke konserwowa
      • darsana Re: Co kupujecie w Leader Price ? 09.04.06, 16:02
        Oranżadę musującą, piasek dla kota.
    • mariahuana Re: Co kupujecie w Leader Price ? 09.04.06, 19:01
      nic

--------
      niewsosie.blox.pl
    • Gość: magda Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 22:36
      Ja kupuje tam jedzenie dla zwierzaczkow: chomika i papugi maja tanie i chyba dobre:)
      • sky81 Re: Co kupujecie w Leader Price ? 09.04.06, 22:48
        soki - naprawdę bardzo je lubię i to ostatnio dużo bardziej od tych "firmowych"
        do których dodaja jakies dziwne świństwa, witaminy....
        ryby w puszkach - całkiem niezłe
        niektóre słodycze - np wafle w dużej paczce, ciasteczka Panterki (z wytwórni
        Mistrza Jana)
        serki wiejskie - dużo tańsze a dobre
        ostatnio pojawiły się takie sery topione w długich bloczkach - takich jak Hohlanda
        ser żółty morski i gouda - z nizszej półki ale całkiem ok
        kukurydza, groszek, fasola, ananasy, brzoskwinie i koktail owocowy w puszce -
        naprawdę są w porządku, nie wiem czy nadal, ale swojego czasu kukurydze
        produkowało Bonduelle. A ananasy dużo lepsze niz niektóre puszki kupowane w
        "normalnych" sklepach 2 razy droższe
        mleko w kartonie
        jogurty z Sanoka (nigdzie indziej w Łodzi ich nie ma a ja je lubię), serki
        homogenizowane
        salami węgierskie - innych wędlin nie kupuję, cena tego salami jest zreszta
        podobna jak w innych sklepach ale jest naprawdę dobre
        ogórki konserwowe, czarne oliwki
        husteczki higieniczne
        pałeczki do uszu
        płatki do demakijażu
        kiedys frytki takie, które mogłam włożyc na talerz crisp - teraz już ich nie ma
        i tych co są nie polecam chyba ze na olej to może tak
    • Gość: kaśka Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: 80.51.206.* 09.04.06, 23:04
      mleko w woreczku bardzo słodkie!
      sernik gotowy
      miód
      babka cytrynowa
      kakao
      bakalie
      masło
      soki przecierowe
      kremy czekoladowe
      ciastka francuskie
      ciastka "szachownice" oraz "panterki", dobre sa także wafelki po 400g
      bezy
      musli
      płatki do mleka
      i jeszcze mase rzeczy =) moj ulubiony sklep ze wzgledu na cene za produkt ktory
      w innym sklepie jest kilkakrotnie drozszy
    • szycha80 Re: Co kupujecie w Leader Price ? 10.04.06, 08:02
      pierogi z mięsem i z kapustą i z grzybami
    • yavorius wodę mineralną lekko gazowaną 10.04.06, 09:34
      Jest mniamniowa!
      • Gość: pop Re: wodę mineralną lekko gazowaną IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 10.04.06, 19:20
        chyba żartujecie-Leader Price?Przecież jedzenie z tego sklepu jest okropne!
        • yavorius tia 11.04.06, 12:28
          Woda to nie jest jedzenie, tylko picie.
    • alonek04 Re: Co kupujecie w Leader Price ? 10.04.06, 20:00
      mrożonki, środki czystości, bakalie, serki śniadaniowe
    • jarek_zielona_pietruszka gratuluję wszystkim kupującym produkty spożywcze 10.04.06, 22:44
      w lider szajs dobrego zdrowia. Ale z nim, jak ze szczęściem bywa różnie po
      pewnym czasie nadużywania odwraca się. Aby temu zapobiec, nie wchodzę do lider
      szajsa, aby swojego zdrowia nie wystawiać na loterię.
      a z produktów przemysłowych najlepszy w tym sklepie jest papier toaletowy,
      chociaż do niczego się zupełnie nie nadaje bo i on tak jak wszystko jest do
      d..y. pozdrawiam
      • Gość: JA Re: gratuluję wszystkim kupującym produkty spożyw IP: 81.210.69.* 11.04.06, 11:08
        Ho,ho! jaka autorytatywna wypowiedz!A co proponujesz?Biedronkę(szynkę z
        biedronki)czy T(r)IP-a???? , a może "palec w górze"???
        Myślisz ,że np Danio za 1.8 jest zdrowszy od prawdziwego serka homog.z małej
        mleczarni.
    • Gość: aki Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: 86.67.66.* 10.04.06, 23:49
      Chemię gospodarczą. Co najwyżej. Eksperymentalnie kupione jakieś ciastka i
      jogurt zakończyły żywot w koszu po jednym kęsie. Nawet moje baardzo
      oszczędzające współlokatorki uznały, że nic jadalnego tam się nei da kupić (one
      nacięły się na konserwach).
      • Gość: Nicola Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:17
        Mam mały dochód i szukam dobrych, tanich artykułów. W leaderze znalazłam:
        - mąkę uniwersalną 0,70 zł bardzo dobra, porównywalna z szymanowską
        - makaron świderki 0,70 zł paczka, tylko trzeba zwracać uwagę czy są żółte i
        duże bo czasami potrafią być białe i te się rozwalają w gotowaniu
        - koncentrat pomidorowy 30% w słoiku ok litrowym - 4 zł, rewelacyjny do
        pomidorowej i wogóle do smarowania kanapek...
        - lody w dużym opakowaniu (nie te litrowe, tylko większe - chyba 2 litry)
        trzysmakowe, bardzo super dobre i tanie - coś ok 8-9 zł

• Gość: monia Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:22
      Tylko warzywa mrożone, bułki do hot-dogów i lody - ale nie wszystkie. Reszta jest bardzo marnej jakości, a w szczególności jogurty!
    • Gość: Kate1972 Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:18
      Oliwki zielona nadziewane papryczką - pyszności! Poza tym kość prasowaną dla
      psa do czyszczenia zębów, raz salami na pizzę i było świetne. Poza tym rzadko,
      bo nacięłam się na bezsmakowy jogurt z musem truskawkowym (na którym pewnie
      wcześniej zrobiono kompot i dżem :P) oraz koszmarny szampon do włosów!
      Ale kiedyś zerknęłam w stonę mrożonek i wydaje mi się, że nieźle im "z oczu"
      patrzyło :P
      • Gość: hge Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:16
        mrożonki,szczególnie szpinak,bakalie,kwasek cytynowy,sery pleśniowe z turka.
        • scapolo Re: Co kupujecie w Leader Price ? 11.04.06, 21:01
          kisiele, galaretki owocowe w proszku, oliwki zielone, makarony wyprodukowane w
          Italii dla Lidla (cena rewelacyjna i są znakomite), ryż, kasze, otręby pszenne.
      • zonaniezona1 Re: Co kupujecie w Leader Price ? 07.05.06, 20:10
        Różne rzeczy..
        głownie
        jajka,
        mąkę, cukier, wędliny paczkowane, mięso z kurczaka, i

tabletki do zmywarki ..są super!!!! (za 25 sztuk 7 zł)
    • Gość: Kate1972 Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:55
      Natchniona tym tematem, wczoraj odwiedziłam Leader Price i w ten oto sposób
      zjadłam wczoraj na obiad pierogi z serem - jestem miło zaskoczona - były
      całkiem niezłe :)
    • Gość: alrada Masło w złotku z napisami rosyjskimi OK IP: *.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:06
      Zachęcona przez którąś z forumowiczek zakupiłam wczoraj i rzeczywiście całkiem
      smaczne. Wczesniej kiedys kupiłam inne i wylądowało w koszu.
      • milady66 kupujemy czy nie to sprawa każdego z nas. 12.04.06, 15:28
        tak właśnie,to chciałam powiedzieć.jest mi bardzo miło że dowiedziałam się co
        można tam fajnego kupić a co nie,w przyszłości to wypróbuje,ale przedewszystkim
        chcę zwrócić uwagę na niektóre wypowiedzi,które wyśmiewają mniej
        zamożnych,którzy tam kupują,a potem słyszę od córki w szkole podstawowej,że
        kolega który częstował dzieci,z okazji swoich urodzin,właśnie batonikami z owej
        firmy,został przez niektórych obśmiany i obgadany,dawajmy dalej taki zły
        przykład naszym dzieciom,a zobaczymy co,wkrótce,powiedzą o nas.
        • Gość: alrada Re: kupujemy czy nie to sprawa każdego z nas. IP: *.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:36
          Niestety dzieci w dzisiejszych czasach coraz trudniejszych sa nastawione do
          świata roszczeniowo. Ale nie generujmy. W takich sklepach nie zaopatrują się
          wyłącznie mniej zamożni. Obserwuję od kilku dni coś co nazywam "wędrówką
          ludów". I po samochodach widać, że nie sa to osoby biedne. A dziecku, które
          zostało tak potraktowane szczerze współczuję.
    • ewullina Re: Co kupujecie w Leader Price ? 07.05.06, 19:43
      Żelki, żelki, żelki:misie, zwierzątka i dżdżownice. Po prosu uwielbiam, wolę
      misie z Lidla niż z Haribo, no i są znacznie tańsze.Poza tym sosy sałatkowe w
      proszku, sery pleśniowe, seler w słoiku. Jak coś sobie przypomnę to napiszę. A
      już sobie przypomniałam musli tropikalne:)
      • Gość: Anja Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.bochnia.pl 07.05.06, 21:51
        Wodę mineralną, gąbki do mycia naczyń, żwirek dla kotów, niektóre lody, makaron
        do zup, mąkę i mrożonki.
        Od czasu znalezienia w jogurcie "nie - wiadomo - czego" jogurtów tam nie kupuję.
      • ewullina Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.05.06, 09:07
        No i poszło, la miało być do temetu:co kupujecie w lidlu. Pomyłka pomłka:)
    • Gość: maszyna Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 11:37
      czerwone i fioletowe jogurty w liderze zawierają barwnik E 120 -karmin- barwnik
      odzwierzecy robiony z pluskwiaka zwanego: czerwiec kaktusowy-albo koszelina czy
      jakos tak-to taka a la mszyca żyjąca na opuncjach-z zewnątrz szara a po
      rozduszeniu intensywnie czerwona-robaki te są gotowane a potem suszone. e120
      przez jednych jest zakazany przez innych dozwolony ;-/
      • orientalnax Re: Co kupujecie w Leader Price ? 08.05.06, 12:04
        Co za okropieństwo te robaki,w życiu juz nie kupię jogurtu z tym barwnikiem!
        • Gość: maszyna Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:15
          poza tym badania konsumenckie ujawniły że w jogurtach z lidera są
          zanieczyszczenia takie jak drożdże i pleśnie, kto wie co może byc w innych
          produktach ;-/ w dzisiejszych czasach chyba trzeba by było samemu robic jogurty
          chleby soki etc
          • Gość: maszyna Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:18
            www.uni-bayreuth.de/departments/didaktikchemie/umat/lebensmittelfaerben/cochenillelaus.jpg
            to ten robalek :)
            • Gość: anka Re: Co kupujecie w Leader Price ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 11:02
              wodę mineralną lekko gazowaną
              niemiecki papier toaletowy
              ściereczki i gąbki do kuchni
              pistacje(są pyszne)
              obwarzanki(jw)
              orzechy laskowe w czekoladzie
              sezamki
              melony
              nerkowce
              daktyle
              pumpernikiel
              chleb razowy krojony wieloziarnisty i słonecznikowy
              pietruszkę - jest to rzeczywiście pietruszka, a nie pasternak, jak w większości
              sklepów
              biszkopty(okrągłe)
              pierniczki glazurowane
              chipsy w pudełkach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka