Gość: basiek13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:02 Jaki bób kupujecie do pysznej sałatki bobowo-jajkowej?Domyslam się,ze mrożony ale jakiej firmy polecacie,które najlepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogryzek Re: odnośnie sałatki z bobem IP: 194.146.219.* 11.04.06, 19:52 uwielbiam bób najlepiej swiezy ale to jeszcze nie jest ta pora:( mrozony kupuje z horteksu...zreszta z innym sie nie spotkalam ...a czy ktos kupuje bob w słoiczku np bondyuella...ja jeszcze nie probowalam i zastanawiam sie czy warto ...cenowo troszke drogi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: odnośnie sałatki z bobem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 20:13 można zrobic też tak: • puszka krojonych ananasów • słoik konserwowego selera (wiórki) • puszka bobu • 2 łyżki majonezu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sathi Re: odnośnie sałatki z bobem IP: 83.14.130.* 11.04.06, 21:15 A jakie jeszcze znacie sałatki z bobem? Ja proponuję taką : bób + jajka na twardo + koperek + cebulka dymka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basiek13 Re: odnośnie sałatki z bobem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:18 Ja mogę polecić z grzybami ale to w sezonie grzybowo-bobowym. Grzyby leśne dusić na maśle, dodać obrany bób(oczywiście ugotowany), śmietanę przyprawić pieprzem, solą, czosnkiem, plus troche mąki ziemniaczanej.Podawać na ciepło z pieczywem. Proporcje bobu i grzybów pół na pół.Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joma24 Re: odnośnie sałatki z bobem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.06, 18:10 polecam: bób feta czosnek - sporo oliwa mniam mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś