Gość: sija26 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:43 Poproszę o przepisy na takie sałatki, niedługo urodziny męża a ja nie mam pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadek-niejadek Re: Sałatki łatwe i sprawdzone 27.04.06, 10:28 Sija! Zaraz się dowiesz, ze są wyszukiwarki, że to już było, że jest tysiąc książek itd., itd., itd.. Przejdż na skrzynkę prywatną. Mam parę propozycji - szybkich, sprawdzonych i na każdą kieszeń. Zapraszam, pozdrawiam - tn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sija26 Re: Sałatki łatwe i sprawdzone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 10:31 Wyślij mi proszę na adres sylwiajag@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Sałatki łatwe i sprawdzone IP: 80.68.236.* 27.04.06, 11:55 Kasza kuskus + ogórek konserwowy + por + majonez (ew gęsty jogurt) Albo wariacje na powyższy temat: z pieczoną papryką, z oliwkami, kaparami, kiełkami etc. Szybkie i dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Sałatki łatwe i sprawdzone 27.04.06, 12:06 Puszka ananasa, sloik selera, jeden por- pociety w krazki i majonez. Wszystko razem wymieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminka sałatka IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 27.04.06, 12:30 pokrojona i sparzona cebulka+czerwona fasolka z puszki+ pokrojona żółta papryka+12-14 oliwek nadziewanych papryczką przekrojonych na pół + pokrojona feta(pół opakowania lub całe ,jak kto woli) zalać sosem vinegret(może byc gotowy sos sałatkowy Knorra, jest dobry) Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: sałatka 27.04.06, 12:41 ja moze i chamek(a to po jakiemu?) jestem ale ty to napewno krasnoludek jestes bo tak wszystko dziecinnie zdrobniasz, nawet swoj nick, klaniam sie nisko Odpowiedz Link Zgłoś
k.anklewicz Re: sałatka 27.04.06, 13:28 Grzanki z chleba razowego, sałata lodowa, jajka na twardo, kukurydza z puszki, schab pieczony pokrojony w kosteczkę, zalać majonezem wymieszanym z sokiem z cytryny. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
pocztufka Re: Sałatki łatwe i sprawdzone 27.04.06, 14:35 1.brokuły zblanszowane, rokpol, kukurydza, czosnek, sos winegret lub majonezowy 2. makaron razowy, listki szpinaku, feta, oliwki,czosnek, zioła, oliwa (winegret) 3. sałata, feta, , oliwki,sprażone ziarna sezamu, winegret Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: Sałatki łatwe i sprawdzone 27.04.06, 17:36 1. pieczrarki - parenascie minut gotowac + feta + natka pietruszki + czosnek =pycha 2. makaron np. swiderki,+ gotowane nie dluzej jak 10 min brokuly + feta + pomidor + oliwa z oliwek 3. moj uwielbia prosta sledziowa- w kostke - matiasy, ziemniaki ugotowane wmundurkach, drobno posiekana natka, piepsz czarny albo kolorowy, majeranek troszke majonezu 4. makaron sojowy + sparzone rodzynki + czosnek + majonez lub jogurt + wedzony kurczak lub cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorusia Re: Sałatki łatwe i sprawdzone IP: *.kom / *.os1.kn.pl 27.04.06, 20:43 makaron,suszone pomidory,czarne oliwki ,oregano i olej z pestek winogron. pomidory i oliwki drobno posiekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sija26 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 09:41 SZUKAM OSOBY KTÓRA W ODPOWIEDZI NA TEN POST WYSAŁA MI CAŁE MNÓSTWO PRZEPISÓW NA SAŁATKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonesik Re: IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 01.06.06, 10:10 Czy mogłabyś podzielic się przepisami i przesłać mi na e-mail: iwonesik@wp.pl, będe bardzo wdzięczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: a forum to juz nie jest potzrebne? 01.06.06, 10:24 To na forum juz sie nie dzielimy przepisami? Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-niejadek Re: 01.06.06, 21:13 Zgodnie z Twym życzeniem 27 kwietnia wysłałem na adres sylwiajag@wp.pl cztery propozycje sałatkowe. Czy jestem tym poszukiwanym? Pzdr - tn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sija26 Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:21 Tak szukam ciebie, prosze o więcej pomysłów, ale oprócz ciebie jeszcze jedna osoba tez bardzo mi pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-niejadek Re: 02.06.06, 12:32 Sija! Dziękuję za pamięć. Zerknij późnym wieczorem do skrzynki. Dziś dla Ciebie oraz "forumowiczów" z mojej bazy adresowej parę przystawek zimnych i gorących. Pzdr - tn Odpowiedz Link Zgłoś
gingers73 Re: 02.06.06, 20:53 Ser żółty Czerwona cebula Puszka kukurydzy Puszka ananasa majonez do lodówki na 4 godziny PYCHA!!!!!!!! Ahhh. Do majonezu kilka ząbków czosnku - bez tego nie warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś