Gość: kluba1 IP: *.we.client2.attbi.com 06.01.03, 23:56 Ciekawa jestem, czy mak zmiksowany jest taki sam jak zmielony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: makowiec-pytanie 07.01.03, 01:18 nie usilowalam pojsc na latwizne i zmiksowac w malakserze. Ziarna sie nie rozbijaja odpowiednio. Musialam mielic mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: makowiec-pytanie IP: *.we.client2.attbi.com 07.01.03, 02:30 roseanne napisała: > nie > usilowalam pojsc na latwizne i zmiksowac w malakserze. Ziarna sie nie rozbijaja > > odpowiednio. Musialam mielic mimo wszystko buu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: makowiec-pytanie/do Roseanne IP: *.we.client2.attbi.com 07.01.03, 02:45 roseanne napisała: > nie > usilowalam pojsc na latwizne i zmiksowac w malakserze. Ziarna sie nie rozbijaja > > odpowiednio. Musialam mielic mimo wszystko ok Roseanne! odpowiem wiecej !! Nie mam maszynki i makowca nie pieke ale myslalam ze przy uzyciu "phylo", miodu, orzechow i fig, moge zrobic takie male makowe cudnosci wbrew wskazaniom mojego dentysty!!( juz raz przeszlam przez pieklo gdy mi ziarnko maku utkwilo pod mostkiem - nikomu nie zycze!!). U mamy zawsze mielilo sie 4-5 razy i zawsze bylo pieklo z maszynka nie przyjmujaca juz zmielonego maku, spadajaca ze stolu ale to bylo U MAMY!! Czasami mam takie "napady" aby cos z przeszlosci przy ulatwieniu zrobic teraz ale... nie bede kupowala maszynki. Roseannne! Wspaniala jestes, bo widze, ze ty masz!! :-)) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Dla calej Rodziny i Kitty!! Przepraszam, ze tak krotko odpisalam pierwszym razem a dopisuje pozniej ale "zalewaja "nie dziasiaj wirusy i WALCZE !! Trzymaj sie !! Odpowiedz Link Zgłoś