kobieta_na_pasach 31.05.06, 12:09 dla mnie BOMBA! ciezko dostac, dzisiaj nie bylo w zadnym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_a_l_b_i_n_k_a Re: jogurt balkanski - kto uzywa? 31.05.06, 12:15 Tak, Tak... Bałkany specjalizują się w bombach :-) Ja widziałam w spozywczym przy Mokotowskiej 66 w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: jogurt balkanski - kto uzywa? 31.05.06, 12:21 Bomba, do wszystkiego - obecny w sklepach Marcpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vectra Re: jogurt balkanski - kto uzywa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:23 Ja ostatnio też "odkryłam" - jest naprawdę świetny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga.julia Re: jogurt balkanski - kto uzywa? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.06, 23:03 Używam, tak, jak w Grecji. Nakładam łychą do miseczki, polewam miodem i pochłaniam. I mam w nosie kalorie! I z zurawiną też dobry, I z truskawkami naszymi poskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: jogurt balkanski - kto uzywa? 05.06.06, 23:18 Jesli jest podobny do greckiego, powinien byc dobry z dodatkiem wisni w syropie. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb w Tesco czasem bywa... 06.06.06, 08:24 jak bywa, kupiję kilka na raz... Gęsty, właśnie taki jak grecki i turecki... Pychotka. Jadodaję owoce, teraz np. truskawki, polewam odrobiną płynnego miodu i... mniam, mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: w Tesco czasem bywa... IP: *.aster.pl 06.06.06, 09:37 Na szczęście jest na stałe w moim spożywczaku-właśnie wczoraj robiłam go z czosnkiem do sałaty-mniam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beaataa Re: w Tesco czasem bywa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 11:28 bardzo rzadko w sklepach go spotykam. Jest świetny z ogórkami i czosnkiem jako dodatek do mięska np. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbor1 Re: w Tesco czasem bywa... IP: *.npgo.pl 06.06.06, 12:02 Pytanie dla znających się; czy to jest to samo, co "kisiełe mleko" bułgarskie? Takie "kisiełe mleko" kiedyś jadłam [piłam] w Bułgarii, było doskonałe i było lekko słonawe. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: w Tesco czasem bywa... 06.06.06, 13:36 Gość portalu: marbor1 napisał(a): > Pytanie dla znających się; czy to jest to samo, co "kisiełe mleko" bułgarskie? > Takie "kisiełe mleko" kiedyś jadłam [piłam] w Bułgarii, było doskonałe i było > lekko słonawe. > Maria nie jest slonawe. ale jest twarde i ma tresciwy smak. Odpowiedz Link Zgłoś
inesse Re: jogurt balkanski - kto uzywa? 06.06.06, 15:29 Bardzo dobry !!! W Krakowie w "Kefirku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP-S Re: jogurt balkanski - kto uzywa? IP: *.crowley.pl 06.06.06, 17:09 Wspaniały.W Gdańsku jest w wielu sklepach(ja kupuje w BOMI),ale to nic dziwnego,ponieważ produkowany jest w Nowym Dworze Gdańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: jogurt balkanski - kto uzywa? IP: 194.205.246.* 06.06.06, 18:39 tez kupuje bo w najblizszym sklepie mam tylko taki Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: jogurt balkanski - kto uzywa? 06.06.06, 23:40 dowiedziałam się z forum, jest naprawdę pyszny/ kupuję w Albercie/ Odpowiedz Link Zgłoś