Gość: robin IP: 80.50.253.* 18.08.06, 13:41 Orientujecie się czy można kupić przez internet prawdziwą, cieżką patelnię cygańską ze stali węglowej? To co teraz noszą cyganie wygląda jak produkt rodem z Chin. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: Cygańska patelnia 18.08.06, 13:54 Gość portalu: robin napisał(a): > Orientujecie się czy można kupić przez internet prawdziwą, cieżką patelnię > cygańską ze stali węglowej? To co teraz noszą cyganie wygląda jak produkt > rodem z Chin. > > Pozdrowienia Przeczytaj jeszcze raz specyfikację: stal węglowa...))) I to niby tak na kowadełku stuku, puku? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: Cygańska patelnia 18.08.06, 13:59 Cygan potrafi co Chińczyk może: tak własnie wciąż robią w Chinach woki ze stali węglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Cygańska patelnia IP: 80.50.253.* 18.08.06, 14:01 Dokładnie stal węglowa. Oryginalne woki są z tego zrobione i owszem, nie wiem czy na kowadełku, ale stuku puku ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Cygańska patelnia 18.08.06, 14:08 Gość portalu: robin napisał(a): > Dokładnie stal węglowa. Oryginalne woki są z tego zrobione i owszem, nie wiem > czy na kowadełku, ale stuku puku ;-). Mówi się na to stal węglowa ale generalnie jest to zbyt ogólne określenie. I o to mi chodziło.))) Trochę tutaj: pl.wikipedia.org/wiki/Stal_w%C4%99glowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin Re: Cygańska patelnia IP: 80.50.253.* 18.08.06, 14:16 Pewnie mówi się na to stal węglowa bo jest to stal węglowa :-))). Niestety nie podam zawartości węgla w stopie, zwyczajnie jej nie znam ;-). Chodzi mi o to czy można na jakiejś stronie kupić taką cygańską patelnię, jaką można było kupić kilka lat wstecz. Odpowiedz Link Zgłoś
janek53 Re: Cygańska patelnia 18.08.06, 14:47 Moze tutaj: sklep.holkap.pl/products.php?category=1003 Odpowiedz Link Zgłoś
janek53 Re: Cygańska patelnia 18.08.06, 14:50 Lepszy jest ten link (bezposredni: sklep.holkap.pl/add2cart.php?product=6496 Odpowiedz Link Zgłoś