Gość: shrekowa IP: *.autocom.pl 19.10.06, 14:53 sluchajcie czy mozna kupic gotowe gnocci?jesli tak to jakiej firmy?i z czym najlpeiej zrobic ?moze byc np z sosem grzybowym?czy do tego dac jakas salatke? mhm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: GNOCCI-kilka pytan 19.10.06, 14:57 można. Może firmy RAna? sos wg Twojego unania ja tam lubie dobry pomidorowy Jesli chcesz,zeby to było po włosku.. to nie rób sałatki DO gnocchi, zrób sałatę PO gnocchi , do drugiego dania Odpowiedz Link Zgłoś
ewab2507 Rana :) 20.10.06, 09:01 pyszne pierożki z pasta fresca (ravioli, tortellini itp...) uwielbiam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: GNOCCI-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 15:04 gotowych nie kupuję, wiec nie wiem które dobre; a sos - jaki lubisz, ja preferuję pomidorowy, ale pesto i serowy też świetnie pasują Odpowiedz Link Zgłoś
disarono Re: GNOCCI-kilka pytan 19.10.06, 15:26 sos pieczarkowy, sos mięsno-grzybowy + ogórek kiszony Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: GNOCCI-kilka pytan 19.10.06, 15:30 do polskiego sosu to lepsze kopytka :) Odpowiedz Link Zgłoś
podyanty Re: GNOCCI-kilka pytan 19.10.06, 16:01 GNOCCHI (w przeciwnym razie czytaloby sie: nioczi (sic!) Przy okazji kilka ciekawostek na ich temat: np. w pewnych krajach Ameryki Lacisnskiej Gnocchi byly tradycyjnie jedzone 29 kazdego miesiaca czyli w dzien poprzedzajacy wyplate gdy w kasie domowej bylo widac dno... en.wikipedia.org/wiki/Gnocchi Odpowiedz Link Zgłoś