grakow 20.10.06, 16:46 Co sądzicie o tym nowym programie Kuchnia TV - u mnie zamiast TVN Style. Oglądam, ale dla mnie przydałyby się jeszcze przepisy w formie pisemnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: nowy program o gotowaniu w tv aster 20.10.06, 17:41 > Oglądam, ale dla mnie przydałyby się jeszcze przepisy w formie pisemnej są na ich stronie internetowej: www.kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: nowy program o gotowaniu w tv aster IP: *.aster.pl 20.10.06, 17:59 Bardzo polubiłam ten program-leci sobie w kuchni jak sie krzątam:-) Lubię Jamiego,Annę Olson i Nancy Lam.fajny jest też Murzyn(nie umiem napisać nazwiska) siwy Włoch i facet od morskiej odysei:-) Omijam szerokim łukiem Marthę Stewart-od jej programu bolą zęby. Kilka przepisów już stosowałam i wszystko wyszlo super. Odpowiedz Link Zgłoś
judith79 Re: nowy program o gotowaniu w tv aster 23.10.06, 10:45 ja po za martha omijam jeszcze potworna pare w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś