Gość: lalka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.03, 17:56 Nie wiecie gdzie mozna kupic kardamon i anyz? W Carrefourze ani Auchanie nie ma. Pozdrawiam lalka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinerkha Re: kardamon i anyz 05.04.03, 22:09 Witam, Kardamon z całą pewnością można kupić w Samirze (koło Biblioteki Nardowej w Al. Niepodległości - wjazd od MPO). Co do anyżu, nie wiem bo nigdy nie był mi potrzebny... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczanka Re: kardamon i anyz IP: *.wp-sa.pl 07.04.03, 13:27 Kardamon widziałam np. w Carrefourze na Bemowie w takim sklepiku Kawa i Herbata naprzeciwko restauracji Adi, w której również mają rózne egzotyczne przyprawy. Być może w tej KAwie... mają też anyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebeka Re: kardamon i anyz IP: *.cps.pl 07.04.03, 22:20 Gość portalu: lalka napisał(a): > Nie wiecie gdzie mozna kupic kardamon i anyz? W Carrefourze ani Auchanie nie > ma. > Pozdrawiam > lalka Spróbuj poszukać anyżu w sklepie zielarskim pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś