ingapol 02.02.07, 17:59 jaka bita śmietana jest najlepsza do pączków ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sza Re: pączki z bitą śmietaną IP: *.chello.pl 02.02.07, 19:26 ja się zawsze zastanawiałam, jak tą smietanę sie tam wciska? tak jak marmoladę, strzykawą? A jeśli tak, to kiedy? Bo przecież nie przed smażeniem - rozpuści się. Po usmażeniu też nie da rady :) Więc jak? Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: pączki z bitą śmietaną 02.02.07, 19:40 Nigdy nie widziałam pączków z bitą śmietaną, zresztą w cukierniach już nie wkładają nadzienia przez zmarzeniem pączków. Pączki nadziewa się dżemem gdy są jeszcze ciepłe. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: pączki z bitą śmietaną 02.02.07, 20:00 Poważnie?? Dzisiaj w cukierni zastanawiałam się czy nie kupić..... W Poznaniu to po prostu pączki przekrojone na pół i wtedy przełożone bitą śmietaną. Często też z polewą czekoladową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingapol Re: pączki z bitą śmietaną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 10:57 chodziło mi o to czy bitą śmietanę lepiej zrobić z kremówki czy mozna taką z opakowania !!! pączków z bita smietaną nie widzieliście ??? sa pyszne Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia.fraubau Re: pączki z bitą śmietaną 03.02.07, 12:12 ta z kremówki lepsza, choć ta z opakowania łatwiejsza i prawie tak samo smaczna ;) dr oetker najlepszy , broń się tylko przed gellwe itp Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: pączki z bitą śmietaną 03.02.07, 18:23 Z paczki pewnie mniej kaloryczna. Odpowiedz Link Zgłoś