agness79 04.05.07, 14:11 Co można dodać do szaszłyków z piersi z kurczaka przeznaczonych do grillowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinos Re: Szaszłyki na grilla 04.05.07, 15:25 paprykę, cebulę w ćwiartkach, pieczarki (kapelusze) boczek ;o) kawałki cukinii Odpowiedz Link Zgłoś
ola787 ja robie tak 04.05.07, 19:42 ja biore -na patyczek nadziewam po kolei:kawalki piersi z kurczaka obsypane curry-cebula w grubych krazkach-kurczak-papryka-kurczak-cebula-kurczak-papryka--itd druga wersja kurczak-plasterek boczku-kurczak-cebula-piczarka-cebula-kurczak-boczek-kurczak- cebula-pieczarka-cebula...itd polecam,zeby nie robic tylko szaszlykow kurczecych-czesto przeplecienie plastrem boczku daje aromat i zapobiega wysuszeniu miesa kuraka Odpowiedz Link Zgłoś
nimeska Re: Szaszłyki na grilla 04.05.07, 15:28 cebula, papryka, pieczarki, słonina, boczek, pomidorki koktajlowe, oliwki, śliwkę suszona, ananasa, mango, jabłko, wątróbkę, oczywiście nie wszystko na raz bo sie będą smaki kłócić ale wybrać taka kompozycje jaka lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
agness79 Re: 04.05.07, 19:51 Mniammmmmmmm. Dzięki za propozycje. Najbardziej podpada mi wersja z pieczarkami, bo je uwielbiam, ale inne też na pewno wypróbuję :)) Odpowiedz Link Zgłoś