Dodaj do ulubionych

"Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali?:)

14.05.07, 09:37
Dla niewtajemniczonych-to program na VOX w ktorym od poniedzialku do piatku
spotyka sie 5 osob zupelnie sobie obcych:)No i musza blysnac swoimi
kulinarnymi zdolnosciami:)Przystawka,danie glowne,deser i alkohol:)
Tu link:www.vox.de/39225.php
No i co ciekawego byloby na Waszym stole gdybyscie brali w tym programie udzial?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: zadumana Re: "Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:30
      Może zabrzmi to idiotycznie, ale pewnie mój wigilijny karp faszerowany. Każdy
      kawałek w skórce z ryby. Coś dla smaku i dla oczu:) Schodzą ilości rozmiarów
      mega-danie-główne:)
      Nieźle wychodzą mi krewetki (tiger) z makaronem (muszelki) plus ostra papryczka
      plus czosnek - nic wielkiego i skomplikowanego, ale dobre.
      Deser - szampan w postaci galaretki plus truskawka w środku.

A na marginesie - znam ten program, ale widziałam go ze trzy razy tylko - życia
      by nie starczyło na te wszystkie programy:)))
      • winoczerwone Re: "Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali? 14.05.07, 11:41
        zadumana kiedy mozna do ciebie na kolacje przyjść?

:-)
        • Gość: zadumana Re: "Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:50
          No, może by się termin wcześniejszy od wigilijnego dało radę uzgodnić?
          :)))))
      • fettinia Re: "Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali? 14.05.07, 11:49
        Wcale nie idiotycznie:)O to chodzi by bylo pyszne bez wzgledu na pore roku:)
        A Promi Dinner ogladasz czasem?Jest w niedziele wieczorem-hurtem cala
        czworka:)Jest troche bardziej na luzie bo wszyscy sie znaja:)
        • Gość: zadumana Re: "Das perfekte Dinner"-co byscie przygotowali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 11:56
          Nie oglądałam. Czas, czas, czas:(
          Może się zmobilizuję.

Oglądałam dwa razy "L wie Lafer". Atrakcja programu polega m.in. na tym, że jest
          na żywo i Niemcy dzwonią do mistrza. Oglądając człowiek wypatruje wpadki:)))) I
          czasem się coś zdarzy. Pomysły są świetne, dużo humoru i błyskotliwości.
          Oczywiście wygląda smacznie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka