Dodaj do ulubionych

Krówki domowej roboty???

27.06.07, 20:42
Poszukuję przepisu na wyżej wymieniony smakołyk, niestety jest to już chyba
zanikająca sztuka w " naszych kuchniach" bo niestety nie mogę nic na ten
temat znaleźć,Może ktoś jeszcze posiada ww przepis i wspaniałomyślnie się nim
podzieli????
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ania_m Re: Krówki domowej roboty??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.07, 20:51
      gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=5377
      w komentarzach do przepisu jest jeszcze jeden przepis.
      a tak na przyszlosc, uzywanie wyszukiwarki google.pl nie boli i nie powoduje
      nieplodnosci oraz wypadania wlosow ;)
      • jopekpl Re: Krówki domowej roboty??? 27.06.07, 21:04
        Gość portalu: ania_m napisał(a):

> gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=5377
        > w komentarzach do przepisu jest jeszcze jeden przepis.
        > a tak na przyszlosc, uzywanie wyszukiwarki google.pl nie boli i nie powoduje
        > nieplodnosci oraz wypadania wlosow ;)

Dzięki za przepis i za" dobrą"choć cierpką radę , być może nie boli ale nie
        każdy ma na to czas.

pozdrawiam
        • Gość: EWa Re: Krówki domowej roboty??? IP: *.CNet.Gawex.PL 27.06.07, 21:09
          Fajny przepis jest też w "Całuskach pani Darling" albo w "Łasuchu literackim"
          M. Musierowicz. Gdzieś mi się to zapodziało, ale na forum fanów MM na pewno
          wspomogą.
        • Gość: ania_m Re: Krówki domowej roboty??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.07, 21:14
          sorry, ale wyszukanie tego przepisu zajelo mi mniej niz 10 sekund, czyli duzo
          krocej, niz tobie napisanie pierwszego posta. www.google.pl, wpisujemy "krowki
          domowej roboty", naciskamy enter i gotowe.
      • Gość: anita Re: Krówki domowej roboty??? IP: 212.122.223.* 27.06.07, 21:14
        bardzo niemiły i nieuprawniony komentarz
        po to jest forum kulinarne żeby tu pytać i prosic o sprawdzone przepisy

jeśli chodzi o krówki, to chyba trzeba było wziąz takie same objętości cukru i
        tłustej śmietany, i gotować na małym ogniu az do zgęstnienia, ale sama nigdy
        nie robiłam, wiec tez się chetnie dowiem
    • fettinia Re: Krówki domowej roboty??? 27.06.07, 21:20
      tu kilka innych
      www.pysznie.pl/index.php?m=przepisy&p=pokaz&r=610
      bakerlady.blox.pl/2007/05/Domowe-krowki.html
      f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=575293
      kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=1586
      • fettinia Re: Krówki domowej roboty??? 27.06.07, 22:08
        fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,18841500,18884824.html
        z masy kajmakowej robilam kiedys i wyszly calkiem fajne:)
        • Gość: alakok Re: Krówki domowej roboty??? IP: *.dsl.bell.ca 27.06.07, 23:43
          Po co sie denerwowac nie kazdy jest alfa i omega.Zamiast dawac zlosliwe uwagi
          lepiej nie odpowiadac.Ja chyba jestem "Lomega" do komputera podchodze jak do
          klatki z lwem.Nie znam sie specjalnie .gdy jeszcze dostalabym cierpki komentarz
          to nie predko odwazylabym sie o cos zapytac.Nie wszyscy maja nascie lat i sa
          obeznani z nowa technologia.Ja juz dosyc dawno skonczylam dziesiat lat? Bardzo
          chetnie zagladam na fora kulinarne bo moge sie wiele jeszcze nauczyc.Pozdrawiam
          wszystkich i tych zlosliwych tez.
    • dominikjandomin Re: Krówki domowej roboty??? 28.06.07, 11:36
      jopekpl napisał:

> Poszukuję przepisu na wyżej wymieniony smakołyk, niestety jest to już chyba
      > zanikająca sztuka w " naszych kuchniach" bo niestety nie mogę nic na ten
      > temat znaleźć,Może ktoś jeszcze posiada ww przepis i wspaniałomyślnie się nim
      > podzieli????

Wypróbowany przeze mnie:

www.wikikuchnia.org/wiki/Kr%C3%B3wki
      Pozdrawiam
    • ilekobietamalat Re: Krówki domowej roboty??? 28.06.07, 12:45
      kuchnia.tv/html/kuchnioteka/przepisy.php?0,0,1278
      sama nie robilam,ale widzialam program w ktorym je robil, wygladaly calkiem
      calkiem:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka