Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 21:30 wystarczy pieprz, sól i pstrąg owinięty folią aluminiową? Jak długo (mniej więcej oczywiście)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka_p24 trochę świeżych ziółek też nie zaszkodzi 15.08.07, 21:45 moim zdaniem. Ja wkładam do środka np. łodyżki koperku lub tymianku, czasem też pokrojone ząbki czosnku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria244 Re: pstrąg z grilla 16.08.07, 22:24 Ja do brzucha pstraga wrzucam duzo masla,swiezych zioł,plasterek cytryny(bez skory),troche soli morskiej i odrobina pieprzu cytrynowego.owijam folia alu no i na grill(ok 15-25 minut,zalezy od temperatury i wielkosci ryby) i wychodzi pyszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pstrąg z grilla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:09 dziękuję wszystkim, jutro wypróbuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
em_es nać pietruszki też świetnie pasuje 24.08.07, 10:05 ja zwykle do środka wkładam pietruszkę, plasterki cytryny albo limonki i wiórki masła, poza solą i pieprzem nie doprawiam niczym innym, piekę w folii albo w takim zamykanym ruszcie do pieczenia ryb (bez tego trudno odwrócić rybę bez szkody dla wyglądu) - obie wersje bardzo smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś