Gość: chips IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:38 Czy ktoś wie gdzie w 3-mieście można kupić chipsy PRINGLES ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Pringles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:55 ja co prawda z wawki, ale sprawdź bomi(u nas w ciągłej sprzedaży) i tesco (bywają) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci 10.09.07, 11:46 sklepów, po drugie są w handlu prawie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 07:30 Nie ma Bomi czy Tesco ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci IP: *.merinet.pl 11.09.07, 18:48 W Gdansku nie ma Piotra i Pawła,ale Pringles sa we wszystkich marketach nawet w małych sklepach bo sa oficjalnie dystrybuowane w Polsce przez notowaną na giełdzie spółę North Coast.Niestety tylko w 4 smakach( w USA kilkanascie smakow podobnie w Niemczech). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 17:33 dzięki,znalazłem 6 smaków.IMHO najlepsze są Light z greckim serem,ale to rzecz gustu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci 13.09.07, 17:57 troche nie rozumiem zachwytu nad tym produktem. masowka tak samo jak wszystkie inne, tylko "podrasowana" na exclusiv. jedyne naprawde pyszne chipsy, imho oczywiscie, produkuje firma kettle. kettle chips sa robione recznie i perfumowane naturalnymi skladnikami a nie chemia jak wszystkie inne, w tym pringles. no i oczywiscie ani grama glutasoli i innych tym podobnych wynalazkow tak wygladaja www.kettlefoods.co.uk/site/HomePage.do?id=501.54 ale pewnie i tak w polsce nie mozna ich dostac. w niemczech tylko w niektorych delikatesach sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re:Po pierwsze w Trójmieście nie ma tej sieci IP: *.abhsia.telus.net 14.09.07, 06:30 Kettle (czy typu 'Kettle') nie sa zle ale jadlem lepsze. Co prawda cena czipsow jest wprost proporcjonlna do jakosci (osobiscie bardzo rzadko je jadam wiec nie dotyczy mnie to). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips Pringles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 07:41 > troche nie rozumiem zachwytu nad tym produktem. Nie było mowy o zachwycie,po prostu mi smakują i jak pisałem "o gustach się nie dyskutuje" kettle > chips sa robione recznie skąd ta informacja ? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: Pringles IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.07, 07:57 nie mowie, ze ty sie zachwycasz pringlesami, tylko ogolnie nie rozumiem zachwytu nad nimi. a informacje, ze kettle chips sa robione recznie znajdziesz na kazdym ich opakowaniu. tylko najpierw musisz znalesc je w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: Pringles IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.07, 20:50 wlasnie w karstadzie przeczytalam co dokladnie pisze na kazdym opakowaniu kettle chips: "hand cooked" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chips pringles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 07:48 Poprawka,wczoraj policzyłem dokładnie jest 8 smaków,więc w porównaniu z USA nie jest źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
onthelake Re: pringles 14.09.07, 22:32 Nie jestem fanem chipsow i wlasciwie ich nie jem ale jedne do ktorych mnie ciagnie to te,ktore daja w Panera Bread:zadnych paskudztw po prostu ziemniaki i tluszcz i sol.Pycha,przypominaja "prazynki",ktore pamietam znad morza w Polsce wiele lat temu:pan je smazyl na oczach klientow.Nie wiem czy w Polsce jest siec Panera Bread ale jesli ktos bedzie mial okazje to sprobujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chipsomanka Re: Pringles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:45 w GDyni na OKSYWIU w SUOERSAMIE:* buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pringles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 06:46 znalazłam nowy smak z oregano Odpowiedz Link Zgłoś