Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 11:57 Podpowiedzcie prosze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re:Ale o co Ci chodzi? Bierzesz bagietkę albo 29.11.07, 12:12 bułkę paryską i wsio. Ale żeby taka "zapiekanka" była wykwintna? Do wykwintności jej daleko. Typowo polska, zwichrowana odpowiedź na kebaby, pizze itp. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re:Ale o co Ci chodzi? Bierzesz bagietkę albo 29.11.07, 13:25 Ohoho, nie wiem, czy wiesz o czym mówisz. Chodzi o takie delikatne coś, na co niestety nie zdążyłam dostać przepisu od cioci. Delikatna szyneczka zmielona z odrobiną cebulki zapewne, przyprawy, trochę sera - bardzo fajne danie na przystawkę. Ciocia robiła zawsze na bułce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka Prowokujesz basiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.07, 13:34 Pieczywo do zapiekanki podajesz, gdy jest ona bez ryżu, makaronu czy ziemniaków. Wykwintności samego dania nie mogę się doszukać, przewaznie robi się ją z "niczego", z resztek warzyw, wędlin itp, choć nie przeczę, że można elegancko podać. Odpowiedz Link Zgłoś