Gość: Magda IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.03, 10:35 Czym mozna nadziac, zeby bylo bezmiesnie. Ja zrobilam z ryzem, granulatem sojowym ,pomidorami i przyprawami, ale bylo troche nijako. Co Wy dokladacie? Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaska Re: Papryka faszerowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.03, 10:41 baklazany smazone i potem pieczone z pomidorami, duzo sera plesniowego i natka. Wyprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Papryka faszerowana IP: 217.11.133.* 15.09.03, 10:42 Dodaj sera typu Ostrowia. Nie wiem dlaczego, ale najlepiej pasuje i ładnie się roztapia. I solidnie przypraw, to nie będzie mdłe. Spróbuj też np z rokpolem. Nigdy nie robiłem, ale sądzę że będzie konweniować. Odpowiedz Link Zgłoś
magurka Re: Papryka faszerowana 16.09.03, 08:53 ja faszeruje feta wymieszana z odrobina zwyklego sera, jajkiem na surowo, zasmazana cukinia z czosnkiem, posypane tatra bulka by nie bylo za rzadkie, i oczywisicie natka pietruszki dla koloru... pychotka, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Papryka faszerowana IP: 80.48.96.* 16.09.03, 21:12 Ja faszeruję ryżem z uduszonymi pieczarkami i podsmarzoną cebulą, dobrze popieprzone. Do tego robię sos pomidorowy jak do gołąbków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Papryka faszerowana IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 16.09.03, 22:13 OSTATNI PRZEPIS SUPER!POLECAM,DZIS WYPROBOWALAM!ZAMIAST PIECZAREK MOGA BYC TEZ INNE GRZYBKI!SOSIK TO DLA MNIE MALA ZAGADKA,BO WYSZLA MI POCZTAKOWA POMIDOROWKA!:) Odpowiedz Link Zgłoś