dordulka 16.09.03, 18:04 Czesc. Czy ktos wie, jak zrobic ciasteczka z kleiku ryzowego? Byl kiedys przepis w Marie Claire, ale mi sie zgubil, buuuuuuuuuuuuuuu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaga Re: Ciasteczka ryżowe IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 19:20 Mam przepis z internetu. CIASTKA Z KLEIKU RYŻOWEGO paczka kleiku ryżowego kostka margaryny 3 łyżki kokosu łyżeczka proszku do pieczenia 3 jajka niepełna szklanka cukru Ze wszystkich składników zarobić w misce ciasto. Formować małe kulki, lekko je spłaszczyć i zrobić małe wgłębienie, do którego można nałożyć dżem. Piec ok. 15 min. w temp. 180 C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Ciasteczka ryżowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 09:17 ja tez dziekuje, te ciacha sa pyszne,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: Ciasteczka ryżowe 17.09.03, 17:06 Jaga a jaki to kleik ryżowy - bo ja pewnie go pomylę z czymś innym... i nie gotuje się go, tylko wrzuca na sucho, tak? dzisiaj może spróbuję... Odpowiedz Link Zgłoś