myszz 14.08.08, 15:47 kupiłam w kauflandzie kurki... /grzybki jakby co/ i teraz się zastanawiam czy to mądre było...? w okolicy nie ma kurek, a nie udalo mi się załatwić by ktoś mi przywiózł znad morza... co wy na takie zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mhr-cs Re: ... z kauflandu 14.08.08, 15:59 u nas tez kurki nie rosna, ale w sklepie sa zawsze, polsko-niemieckie albo polsko-rosyjskie,polsko-czeskie, a wogole najlepiej o tym nie myslec, przeciesz wiesz gdzie zyjesz, a czy to warzne, mozliwe ze wiezysz ze 5km do bio wystarczy, no bo wiatry,deszcze to omijaja, a jajko czy kura co bylo pierwsze???? Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: ... z kauflandu 14.08.08, 21:49 A możesz sprecyzować, co konkretnie Cię martwi w związku z tym zakupem? Odpowiedz Link Zgłoś
absit Re: ... z kauflandu 15.08.08, 07:26 ja myślałam, ze kurki to rosną w lesie a nie nad morzem :/...ileż to czlowiek jeszcze nie wie..... Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: ... z kauflandu 15.08.08, 10:59 Dobre zakupy to trafne zakupy tak więc sama musisz określić czy to był udany zakup czy nie.Jeśli jakościowo nie odbiegają od tych na rynku a na dodatek są tańsze to myślę że warto było się w nie zaopatrzyć. : ) Odpowiedz Link Zgłoś