IP: *.icpnet.pl 23.09.08, 23:02
Witam, planuję zrobić brownie i potrzebuję pomocy:) Po pierwsze, nie mogę się
zdecydować, które zrobić:
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,48869923,48869923,0,2.html?v=2
czy te
fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,81426137,81426137.html
czy ktoś mógłby mi doradzić? Czym one będą się różnić (widzę, że jedno ma dużo
więcej mąki niż drugie, to znaczy że będzie lepsze czy nie? a może ktoś robił
obydwa i określi które lepsze?:)

drugi problem: mam prostokątną blachę 10 cm/24cm. Czy wtedy mam robić z połowy
tych podanych przepisów? A może 2/3? Prosze o pomoc:)
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka