aneczka.krk 22.10.08, 12:17 od niedawna chodze z moim chłopakiem na basen a wracamy okropnie głodni co można przyrzadzić szybko i smacznie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieskorzanka Re: szybko i smacznie IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.08, 12:22 Jest pewnie setki takich potraw.... Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka.krk Re: szybko i smacznie 22.10.08, 12:24 a konkretniej?? ja dopiero zaczynam przygode z gotowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: szybko i smacznie 22.10.08, 12:26 a konkretniej to Ty napisz Co by to miało być i polecam wyszukiwarkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: szybko i smacznie IP: *.bredband.comhem.se 22.10.08, 13:29 Ten rodzaj pytania bylo setki razy zadawane.Cofnij strony do tylu i zobaczysz ile masz odpowiedzi,podpowiedzi i rad.Poza tym masz wyszukiwarke.Zadaj sobie troche trudu i pobuszuj troche po roznych stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: szybko i smacznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 15:53 a czy można sie cofnąć do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa46 Re: szybko i smacznie IP: *.chello.pl 31.10.08, 12:44 Gość portalu: y napisał(a): > a czy można sie cofnąć do przodu? Wykonaj obrót o 180 st. Idź teraz tyłem. Chodzenie tyłem to cofanie. A jednak idziesz do przodu ;-)). Żartuję. Błąd jest. Żyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szybko i smacznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 16:22 wracając z basenu zajdźcie na kebaba albo hot-doga, albo hamburgera w mig uzupełniasz tym ubytek kalorii, jakie "wypływaliście" może być taka odpowiedź??? Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: szybko i smacznie 23.10.08, 23:35 Zupy. Trzeba je tylko przygotowac z wyprzedzeniem, a po basenie odgrzewac - to najszybsza, a jednoczesnie najlepiej sycaca mozliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: szybko i smacznie 24.10.08, 00:43 poza zupami polecam rowniez salatki z bialkiem - z ryba, fasolka, ciecierzyca nawet podgrewac nie trzeba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: szybko i smacznie IP: *.limes.com.pl 30.10.08, 17:01 aneczka.krk, nie wiem na ile jesteś zaawansowana w gotowaniu więc troche trudno radzić. jeśli jeszcze nie bardzo sobie radzisz to z prostych dań mogę ci polecić grzaneczki (na chlebek kładziesz co tam masz pod ręką - pieczarki, szyneczkę, papryke, pomidora itp. oraz ser) i zapiekasz w piekarniku. Możesz zrobić tortille (podsmażyć surowe ziemniaki z cebulką, dodać różne warzywa i zalać rozbełtanym jajkiem). Możesz też użyć smacznych mrożonych dań gotowych albo pełnych z mięskiem albo samych warzyw. Fajne są na przykład takie mieszanki czerwone i zielone warzywa na patelnię. A do tego możesz dorobić na szybko jakiś kotlecik. Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: szybko i smacznie 31.10.08, 11:45 w lodowce jest kawalek poledwicy, papryka 3kolory,cebula tez zawsze w domu i nic wiecej nie potrzeba, cebulke pdsmazyc,dodac papryke tak pokrojona jak poledwice w pasemka,przyprawy i gotowe, czas ok.10-15min, zalezy jak szybko sie robi, moga byc tez pieczarki,marchewka,pory jak pokrojone tak na rozmiar zapalki, cos wspanialego, Odpowiedz Link Zgłoś