bodzia50 18.11.08, 07:45 ja nie wiedziałam że TY tu zarządzasz Od Kuchni:)))) zaproszenia nie dostałam :)a mnie tu ściągnęło z głownej bo o feng shui chciałam poczytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika41 rumieni się :) 18.11.08, 19:55 bo jeszcze się tak nie obnoszę z forum.... właściwie to pomysł dziewczyn z mojego rówieśniczego forum witamy tu Wszystkich baaardzo chętnie bez względu na to jakie zdjęcia robi ;) :P byleby tylko pisać sprawdzone przepisy ale tego Tobie mówić nie trza bo same dobre przepisy podajesz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia50 Re: rumieni się :) 18.11.08, 20:20 > witamy tu Wszystkich baaardzo chętnie bez względu na to jakie zdjęcia robi ;) : Odpowiedz Link Zgłoś
dzika41 Re: rumieni się :) 18.11.08, 22:04 Kochana Ty się w niczym nie musisz poprawiać :) A z tym zaglądaniem od kuchni to masz rację! Ja o niczym bardziej nie marzę jak o własnym DOMU z MOJĄ kuchnią gdzie będę mogła robić to na co mam ochotę i będą nas odwiedzać tłumy zjadające to co zrobię ;) Odpowiedz Link Zgłoś