Gość: senin IP: *.194.191.203.static.qld.chariot.net.au 01.01.09, 01:48 u mnie juz okolo poludnia, i rybne curry kokosowe na obiad - w wykonaniu meskim :)) a wieczorem ,zamiast kolacji, spacer na plazy, bo w ciagu dnia za goraco Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 01.01.09, 02:03 Smacznego, Senin, dla Ciebie i Twojej Rodzinki. Jakże chciałabym byc teraz tam gdzie Ty i pogrzac sie toszeczkę w gorącym słonku. Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 01.01.09, 02:11 Nam do południa brakuje jeszcze trochę;))) Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Smacznego i nietuczącego! :) nt. IP: *.spray.net.pl 01.01.09, 04:52 Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 01.01.09, 09:08 Smaczngo i Zdrowego! U nas około śniadania (u mnie, najpierw kawa). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 01.01.09, 09:36 Smacznego i nieidącego w biodra! Odpowiedz Link Zgłoś
mhr-cs Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 01.01.09, 09:40 zycze tez szczesliwego i zdrowego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia50 spacer po plaży:).. to dopiero smaczne jest 01.01.09, 10:02 u nas, spacer po śniegu i mrozie...-7stC,ale słońce piękne świeci całego 2009 smacznego życzę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: spacer po plaży:).. to dopiero smaczne jest 01.01.09, 11:02 Życzę Szczęśliwego Nowego Roku! Bez agresji i złośliwych uwag na tym forum, za to z dużą wyrozumiałością dla początkujących kucharek i nie tylko początkujących. Ja mam staż 36-letni w kuchni, ale bardzo wiele dobrego wyniosłam i bardzo dużo jeszcze się nauczyłam. Dużo przepisów z tego forum i Galerii zagościło w mojej kuchni już na stałe. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senin ???? :((((((( IP: *.194.191.203.static.qld.chariot.net.au 01.01.09, 11:27 genova51 napisała: > Życzę Szczęśliwego Nowego Roku! Bez agresji i złośliwych uwag na tym forum, za > to z dużą wyrozumiałością dla początkujących kucharek i nie tylko > początkujących. czy to na pewno do mnie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: smacznego Nowego Roku 01.01.09, 13:28 życzę wszystkim forumowiczom bez względu na płeć, wzajemnej życzliwości i wyrozumiałości, aby gotowanie dla Was było samą przyjemnością i Wasze potrawy smakowały wszystkim. Dzielcie się z nami Waszymi przepisami. Wiele z reprezentowanych tu przepisów zagościło na stałe w mojej kuchni, ku radości mojego męża i moich gości. Dziękuję Wam za to. Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes-man Re: happy New Year, yes-man :)) nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 14:23 Całuję rączki i odwzajemniam te happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk3 Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) IP: *.abhsia.telus.net 01.01.09, 19:46 Odwzajemniam zyczenia! A u nas dokladnie odwrotnie, cale miasto zasypane sniegiem, okolo -10C (ma byc -30 w Sobote) wiec sie nie chce z domu wychodzic. W lodowce duzy kawal 'Rib roast' i butelka czerwonego juz czekaja na swoje przeznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alinka_li Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 02.01.09, 12:28 Skoro wszystkim, to i mnie:) Również życzę wszystkiego dobrego autorce (ale "nadętą pannę" zapamiętam sobie:)). A wszystkim innym tu zaglądającym życzę pogody ducha, spokoju, wielu inspiracji kulinarnych, odkrywania nowych smaków, gotowania tylko z przyjemności (nie z obowiązku!) oraz dużo kasy na spełnianie wszelkich kaprysów kulinarnych i nie tylko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda-maria Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 02.01.09, 17:19 Ja rowniez zycze Wam kulinarnych sukcesow, w sercach - radosci, w rodzinach zgody, w kraju - dostatku, na Ziemi - pokoju, a na forum - tolerancji. A moj towarzysz wznosi toast: Milosc, Kobieta i Wino Osloda zycia jedyna ! Santé ! Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: smacznego Nowego Roku wszystkim zycze :)) 02.01.09, 17:34 Ja też ja też ja tez!!! :-))) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś