ania_m66
18.02.09, 18:02
temat walkuje po raz ostatni, bo namieszalam moja instrukcja opisowa, za co
przepraszam.
znaczy wszystko podalam dobrze, tyle tylko, ze niestety odwrotnie.
tym razem wiec instrukcja obrazkowa.
jesli ta cholerna resztka wypustki z ktorej normalnie wyrasta nac wyrasta Z
DOLKA, to pasternak.
fotoforum.gazeta.pl/3,0,1672597,2,1.html
jesli wypustka wyrasta z plaskiego W GORE, to pietruszka
fotoforum.gazeta.pl/3,0,1672596,2,2.html
jesli sprytny handlarz odcial gorna czesc, wachamy warzywo. pietruszka pachnie
intensywniej - pietruszka. pasternak mniej intensywnie slodko-cynamonowo.
pasternak ma rowniez nieco inny kolor, jego biel przechodzi w zolc, ale nie
jest to zawsze pewne.
mam nadzieje, ze pomoglam w rozwiklaniu problemu.
a teraz udaje sie wykorzystac materialy pogladowe do celow konsumpcyjnych :)