tomek.zukowski 27.05.09, 20:24 pewnie już było wiele razy ale polecam, dla mnie to najlepsza potrawa:-) pozdrawiam, facet w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
westina Re: makaron z tuńczykiem 30.05.09, 22:54 sorry, ale dla mnie to ZERO . Tak jak makaron z ketchup... nie polecam.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny gość Re: makaron z tuńczykiem IP: *.centertel.pl 31.05.09, 08:29 @tomek.zukowski: Smaczne,ale strasznie sycące. Podziel porcję na pół.Zamiast oleju z puszki- użyj może odrobiny oliwy extra vergine i do zeszklonej(smażonej tak aby była przeźroczysta) cebuli dodaj małą łyżeczkę pasty z bazylii(jest carrefourze),albo parę listków z bazylii, lub troche suszonej bazylii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: makaron z tuńczykiem 31.05.09, 08:32 Olej z puszki / dotyczy ryb / nalezy zawsze wylewac z uwagi na rtec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kononowicz na zdrowie(psychiczne) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 09:30 najpierw wylać olej(do specjalnego zbiornika na zanieczyszczone oleje),potem wywalić do mogilnika chemicznego zawartość mięsną(zawiera tą samą rtęć),a puszkę (zawiera cynę) zutylizować w innym mogilniku. Etykiety tez nie należy jeść-zawiera kobalt. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? 31.05.09, 10:30 Jasne, ze mieso tunczyka zawiera rtec, ale co nam pozostaje? Mamy w ogole zrezygnowac z ryb? Rezygnujemy z tego, co nie jest konieczne. Olej natomiast mozemy wylac i zastapic innym / jesli to jest konieczne /. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? 31.05.09, 18:10 na jeen termometr potrza by było jakie 101978 tuńczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? IP: *.ds3.agh.edu.pl 31.05.09, 18:37 jadłam i rzeczywiście pyszne,sycące jadło :) ale ponieważ jestem kobietą to: 1.użyłabym tuńczyka w sosie własnym,nie w oleju. 2.cebulkę podsmażyłabym na oliwie. 3.śmietany użyłabym 12 a nie 18% 4.ser na wierzch to już byłoby za dużo "dobrości" :) ps. facet w kuchni jest bardzo sexi :D :D :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? 31.05.09, 18:43 > ps. facet w kuchni jest bardzo sexi :D :D :D > pozdrawiam Będzie jeszcze bardziej seksi,kiedy wyjdzie poza jajecznicę i makaron z tuńczykiem:-) BTW, czy jednak kobieta sprawnie poruszająca się w kuchni i gotująca umiejętnie i z zamiłowaniem nie jest o wiele bardziej seksi niż nieporadny kucharz płci męskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? 31.05.09, 18:49 kk345 napisała: > BTW, czy jednak kobieta sprawnie poruszająca się w kuchni i gotująca umiejętnie > i z zamiłowaniem nie jest o wiele bardziej seksi Najbardziej seksi jest nie gotujacy facet, ale zmywajacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: na zdrowie(psychiczne) czyje? 31.05.09, 19:13 Najfajniej to jest, kiedy seksi facet po dobrym obiedzie spocznie koło Ciebie, a zmywanie odwali zmywarka:-) Odpowiedz Link Zgłoś