Dodaj do ulubionych

ratatouille

18.06.09, 10:02
czy przesadzam jak ja go tak robie,prawie rytualnie,
dlatego nie czesto,
baklazan,cukinie,papryke,pomidory,cebule najpierw wszystko kroje w
kostke 1cm oczywiscie w osobnych miseczkach
potem potrzebuje 3 garnki i sitko,w jednym robie na oliwie
jedno warzywo jak gotowe to na sitko zeby oliwa odciekla
a potem do nastepnego garnaka gdzie tak czeka na nastepne warzywo
i tak z kazdym nastepnym,
dopiero jak wszystko razem jeszcze zas na kuchenke i dodaje przyprawy
oczywiscie wyglada wspaniale bo nic nie jest za miekie,
widzialam jak sie robi w jednym garnku,
czy ma wplyw na smak nie wiem,ale wyglad jest inny,
no i pracochlonne,
Obserwuj wątek
Inne wątki na temat:

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka