us28 17.12.03, 15:55 Przeszukałam cale forum kuchnia i nic błagam poratujcie bo dostałam i stoi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kluba1 Re: Przepisy z woka IP: *.we.client2.attbi.com 17.12.03, 15:58 bylo duzo przepisow na chinskie jedzenie - poszukaj pod tym haslem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Przepisy z woka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 16:03 kiedys sciagnelam z netu troche przepisow na woka - wiec na pewno znajdziesz na stronach kuchni chinskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Przepisy z woka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.03, 14:37 Zapraszam po przepisy. www.reniali.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Przepisy z woka 18.12.03, 16:01 w woku możesz robic wszystko, na co masz ochotę,. ja go uzywam zawsze do robienia ryżu, sosu do spagetthi, makaronu z warzywami, generalnie to wszystko co się smazy lub dusi a robisz to w duzej ilosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helper Re: Przepisy z woka IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 06:44 www.kuchniachinska.pl/main/naczynia.htm#wok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helper Re: Przepisy z woka IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 06:48 Bardzo polecam powyższą stronę. Proszę zrolować do góry i wycisnąć "przepisy". Są doskonałe instrukcje ze zdjęciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Re: Przepisy z woka IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 07:35 I jeszcze o woku: www.kuchnia.3miasto.pl/4257.htm Odpowiedz Link Zgłoś
vilia Re: Przepisy z woka 18.12.03, 17:04 Alez to najprostsza sprawa. Warzywa - jakie masz n.p. marchewka, brokoli, cebula, czosnek, papryka itp. itd. Do tego kawalki kurczaka lub ryby. makaron ryzowy. Na wok lejesz troche oliwy (z oliwek lub slonecznika),l dajesz posiekana cebule i czosnek, nastepnie pokrojone czesci kurczaka. Kurczak niech sie zarumieni. Dodaj pokrojone warzywa, ktore masz w lodowce. Dodaj ryzowy makaron i sos sojowy. Gotowe i znakomite. Wszystko zabierze ci 15 do 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Przepisy z woka IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 06:26 Oliwa ze słonecznika?... Odpowiedz Link Zgłoś
vilia Re: Przepisy z woka 19.12.03, 15:14 Gość portalu: Pichciarz napisał(a): > Oliwa ze słonecznika?... Przpraszam, powinna rzec - olej ze slonecznika. Ale to nie zmienia meritum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś