bugmenot2008_2 19.07.09, 20:58 Hej, od dłuższego czasu nie mogę znaleźć w Warszawie znakomitej moim zdaniem owsianki czeskiej firmy Emco. Czy ktoś z mieszkających w Warszawie widział ją gdzieś u siebie w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Poszukiwana owsianka Emco 19.07.09, 21:13 www.emco.cz/kontakty-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: Poszukiwana owsianka Emco 19.07.09, 21:18 Dzięki, chciałem mniej oficjalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni69 Re: Poszukiwana owsianka Emco 20.07.09, 08:24 Tylko w Realu. Jakieś dwa tygodnie temu kupowałam w Realu na Jubilerskiej - w tym samym czasie w Markach nie było. W żadnym innym supermarkecie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
agni69 Re: Poszukiwana owsianka Emco 20.07.09, 08:33 Przepraszam bardzo za wprowadzenie w błąd. Pomyliłam firmy. My kupujemy owsiankę firmy Elovena (to skandynawska owsianka). Córce bardzo smakuje. Ale naprawdę w Realu jest olbrzymi wybór musli i różnych innych płatków, więc może i Emco też będzie (w żadnym innym sklepie nie widziałam takiego wyboru). Odpowiedz Link Zgłoś