natalia.brzeska 15.01.06, 11:06 Czy mógłby ktoś polecić dobrego (sprawdzonego) chirurga plastyka usuwajacego pieprzyki? Byłabym wdzięczna również za orientacyjny koszt konsultacji i samego usunięcia. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.chello.pl 15.01.06, 13:10 DER-MED Małgorzata Kaczorowska Dziadak ,Anna Serema Parol Spółka Cywilna Gdańsk Kętrzyńskiego 24 tel 761-79-67.Polecam najpierw wizytę u dermatologa, piprzyki usuwa niekoniecznie chirurg plastyk.Tam można iść prywatnie i na książeczkę NFZ tylko wtedy dłuższa kolejka. Obie lekarki są dobre w tym co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.pl 16.01.06, 13:29 Dr Irena Grobelny - chirurg onkolog - 608 476 037. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:00 poszukuje dobrego chirurga plastyka - muszę usunąc pieprzyk , ze względu na umiejscowienie - twarz - zależy mi bardzo na estetyce proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Usuwanie pieprzyków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 19:30 Ja też polecam dr Irenę Grobelny - mojemu mężowi pięknie usunęła znamię z twarzy. Natomiast radziłabym skonsultować się z dermatologiem - a tu mam pełne zafanie do dr. Adama Szarmacha oraz dr Kamili Szarmach. Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Usuwanie pieprzyków 18.07.06, 14:41 Gość portalu: . napisał(a): > ... mam pełne zafanie do dr. Adama Szarmacha oraz dr Kamili Szarmach. A może jakiś namiar, sposób skontaktowania się, proszę kropeczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
wirski Re: Usuwanie pieprzyków 18.07.06, 14:43 wirski napisał: > A może jakiś namiar, sposób skontaktowania się, proszę kropeczki:) Przepraszam, jest powyżej. Te upały zaniżają wrodzoną spostrzegawczość:) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Usuwanie pieprzyków 05.08.06, 23:07 Widze ze moj stary watek zostal odswiezony. No wiec ja swoje pieprzyki (olbrzymie) z twarzy usunelam u dr Zdzitowieckiego (chirurg-plastyk) Bylo to ok 3 miesiace temu. Nie ma sladu po nich, nawet kreski!!! Nic nie widac! Odpowiedz Link Zgłoś
karikot Re: Usuwanie pieprzyków 17.08.06, 09:57 natalia.brzeska napisała: > > Widze ze moj stary watek zostal odswiezony. > > No wiec ja swoje pieprzyki (olbrzymie) z twarzy usunelam u dr Zdzitowieckiego > (chirurg-plastyk) > Bylo to ok 3 miesiace temu. Nie ma sladu po nich, nawet kreski!!! Nic nie widac > ! Witam! Chciałabym zapytać o rientacyjne koszty usunięcia pieprzyków, sama mam na twarzy duże i bardzo zależy mi na tym, aby je usunąć, a przede wszystkim, żeby nie zostały po nich widoczne ślady. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
natalia.brzeska Re: Usuwanie pieprzyków 19.08.06, 21:16 karikot napisała: > natalia.brzeska napisała: > > > > > Widze ze moj stary watek zostal odswiezony. > > > > No wiec ja swoje pieprzyki (olbrzymie) z twarzy usunelam u dr Zdzitowieck > iego > > (chirurg-plastyk) > > Bylo to ok 3 miesiace temu. Nie ma sladu po nich, nawet kreski!!! Nic nie > > widac > > ! > Witam! > Chciałabym zapytać o rientacyjne koszty usunięcia pieprzyków, sama mam na > twarzy duże i bardzo zależy mi na tym, aby je usunąć, a przede wszystkim, żeby > nie zostały po nich widoczne ślady. > Pozdrawiam Zadzwon do dr i zapytaj, ceny roznia sie w zaleznosci od ilosci - mozna sie targowac. Cennik jest tez na jego stronie www. PS. Jest to koszt ok 300zl. Odpowiedz Link Zgłoś