bad_seed 11.06.04, 13:25 czy ktoś zna, pamieta ten zespol ? a moze ktos wie jak i gdzie mozna znalesc ich plyty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haribo_goldbaren Re: COP SHOOT COP 11.06.04, 13:26 bad_seed napisał: > czy ktoś zna, pamieta ten zespol ? > a moze ktos wie jak i gdzie mozna znalesc ich plyty ? Nie znam, nie pamietam. Nie wiem jak i gdzie znalezc ich plyty Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP 14.06.04, 17:17 tego sie obawialem jestem jedynym w tym kraju, ktory pamieta ten swietny zespol ... smutno mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revolver Re: COP SHOOT COP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.06.04, 10:21 Spoko, spoko. Płyt w sklepach nie uświadczysz, lecz ci co wiedzą; to wiedzą. Ktoś o nich powiedział, że to najlepszy zespół na świecie - przesada, lecz coś w tym jest, nie potrafię np. powiedzieć co oni grają; wymykają się klasyfikacji (u mnie leżą na kupce pt. metal - spore uproszczenie). Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP 15.06.04, 14:21 no bardzo mnie cieszy ze w koncu ktos sie odezwal ktos kto wie zgodze sie ze troszke przesadzone jest nazywanie ich najlepszym zespolem na swiecie - jednak byli jednym lepszych, tak trudno jest okreslic ich styl i wlozyc do szufladki ale wlasnie to jest u nich piekne, mnie poruszaja. niestety mam tylko stara juz zjechana kasete ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: COP SHOOT COP IP: *.toya.net.pl 14.06.04, 17:41 www.fan.pl/shopping/lista.php?start=0&wyk=COP+SHOOT+COP&og=3&ot=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP 15.06.04, 14:23 dzieki za ten link jednak niewiele mi pomogl ... na jedyna dostepna plyte trzeba 60 dni czekac a do tego trzeba wczesniej dokonac zakupow zeby miec karte klienta Odpowiedz Link Zgłoś
haribo_goldbaren Re: COP SHOOT COP 15.06.04, 17:59 A co to za zespol? mozecio go przyblizyc w kilku slowach? co graja? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP 30.06.04, 16:41 w kilku slowach to jest ... troche rock, metal i momentami cos z pogranicza nie wiem post cold wave (przynajmniej w dwuch kawalkach) tak mi sie kojazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: COP SHOOT COP IP: *.toya.net.pl 01.07.04, 19:32 Czesc Bad Seed ! Znam nie tylko ten zespol ale rowniez ciebie Wejdz na home.sprintmail.com/~elysia/csc.html Pozdro P.S. Figo Figo Figo Figo ))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP 02.07.04, 15:45 czesc cos nie tak z tym linkiem, nie moge wejsc zobaczymy jak figo w niedziele wypadnie, oby nie tak jak w pierwszym meczu z grekami (cholerni farciarze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: COP SHOOT COP - ASK QUESTIONS LATER IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.04, 18:11 Niezła płyta (szczególnie ROOM 205 czy ileśtam i FIVE DOLLAR BILL, oraz SURPRISE SURPRISE). Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP - ASK QUESTIONS LATER 05.07.04, 16:32 room 429 tak dla sprostowania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bad_seed Re: COP SHOOT COP - ASK QUESTIONS LATER 11.10.04, 16:57 i mam w koncu jedna plyte i sie ciesze strasznie i podoba mi sie baaardzooo Odpowiedz Link Zgłoś