Dodaj do ulubionych

Thomas Anders Modern Talking - trasa

IP: *.rom.net.pl 19.07.12, 13:03
thomas anders - trasa andzrejkowa 29.11 - 02.12 Kraków, Wrocław, Poznań, Warszawa - to jedna z ostatnich tras koncertowych artysty w Polsce... polecam, koncert naprawdę fajny, Thomas śpiewa na żywo z zespołem, śpiewa tylko hity i ma nowe aranżacji
Obserwuj wątek
    • Gość: alina Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.rom.net.pl 20.07.12, 15:28
      moja młodość i pierwsza miłość...
      • poznanianka-78 Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa 22.07.12, 12:35
        no i chyba się wybiorę...bo od lat sobie to obiecujęwink
    • Gość: Meloman Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 09:29
      A Dieter Bohlen? Bez jego gitary to nie ma sensu.
      • Gość: Anka TAwielkafanka Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.aster.pl 11.08.12, 00:12
        Gorąco polecamsmileByłam już na 5 koncertach Thomasa w Polsce(żałuję,że tylko na pięciu ale niestety ostatnio chorujęsad a poza tym mamy mało kasy,bo trzeba je wydawać na drogie leki dla mnie sad )i mam zamiar być także chociaż na tym koncercie 2 grudniasmileUsłyszeć Thomasa Andersa jak śpiewa NA ŻYWO i zobaczyć Go z bliska - po prostu coś bezcennegosmileJeszcze raz polecam, szczególnie tym co jeszcze nie byli na żadnym Jego solowym koncercie.Myślę,że nie będziecie tego żałowaćsmile

Jak chcesz D. Bohlena to jedź do Petersburga.On ma tam wystąpić w październiku,bo w Polsce się go nie doczekasz.
      • Gość: Zibi Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.rom.net.pl 14.08.12, 15:32
        A po co komu Dieter Bohlen???? On nie umie śpiewać tylko udawał na scenie chórki smile, całą robotę za niego robił Thomas... Wspaniały koncert Thomasa, byłem w Kielcach - polecam!
        • Gość: gibson Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.12, 13:54
          Meloman ma rację. Bez długich solówek Dietera, to jak Pink Floyd bez Gilmoura.
        • Gość: fanka TA Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.aster.pl 16.08.12, 16:56
          Masz rację Zibi,po co komu Dieter.Thomas wystarczy za dwóch wink
          • Gość: vai Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 18:27
            Eee tam, sam Thomas bez riffów Dietera to jednak za mało.
            • Gość: fanka TA Re: Thomas Anders Modern Talking - trasa IP: *.aster.pl 16.08.12, 20:32
              Przecież Dieter na scenie tylko udaje,że gra na gitarze i rusza ustami a jak próbuje śpiewać to aż uszy bolą uncertain
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka