mloteq 20.03.02, 22:35 Kto czuje bunt niech sie udzieli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazek Re: Punk Rock rula IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 23.06.02, 20:05 kriseh napisał(a): > e tam punk rock,TEKNO RULA techno to ściema. brzmi jakby się komuś pecet zawiesił. i tyle. ja mam kupe lat i dalej kocham ten łomot. Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Punk Rock rula 22.03.02, 09:37 mloteq napisał(a): > Kto czuje bunt niech sie udzieli kurde, jestem już za stary, trudno postawić iroka, kiedy się ma łysinę i resztki siwych włosków ostatni raz bunt poczułem w 1996 r. na koncercie the exploited w krakowie. fajowo było, ale teraz już tylko emerytura... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuria Re: Punk Rock rula 23.06.02, 17:58 Hahaha!A ja jestem młoda i za ok2h idę na Analogs!!!!!Niech żyje bunt, Che Guevara i nieczyste glany!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Punk Rock rula IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 18:06 lemuria napisał(a): > Hahaha!A ja jestem młoda i za ok2h idę na Analogs!!!!!Niech żyje bunt, Che > Guevara i nieczyste glany!!!! Lepiej umyj glany bo na Mikołaja nic nie dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Punk Rock rula 24.06.02, 21:23 jello_b napisał(a): > mloteq napisał(a): > > > Kto czuje bunt niech sie udzieli > > kurde, jestem już za stary, trudno postawić iroka, kiedy się ma łysinę i resztk > i > siwych włosków > ostatni raz bunt poczułem w 1996 r. na koncercie the exploited w krakowie. fajo > wo > było, ale teraz już tylko emerytura... Młody już nie jestem ale wiesz: "Anarchia mnie rozpala i podnieca ktos mi kiedyś zrobił w głowie jesień średniowiecza" W.S. Nawet jeśli nie masz włosków, irokeza nie postawisz i nie założysz oi-ek to i tak pozostanie to w tobie.)) a poza tym "jeśli nie chcesz być ofiarą systemu musisz zacząć decydować samemu" tekst co prawda wyjęty z kontekstu o jaki chodziło Budzynowi ale oddający "klimat") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugugunan @narchi@ hm! aaaaaaaa.... IP: 2.4.STABLE* / 10.10.0.* 23.06.02, 19:46 "Anarchia w samym środku mojej głowy Mój mózg pracuje niezależnie I nikt mi nie może zakazać myślenia Anarchia w głowie to początek wyzwolenia" I tak trzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: @narchi@ hm! aaaaaaaa.... IP: *.de.ihost.com 24.06.02, 12:29 "Punk is Dead": "...just another cheap product for the consumer's head, bubble gum rock on plastic transistors, schoolboy sedition backed by bigtime promoters (...).....it's just for cash punk became a fashion just like hippy used to be ain't got a thing to do with your or me movements are systems and systems kill movements are expressions of the public will punk became a movement cos we all felt lost leaders sold out and now we all pay the cost punk narcissism was a social napalm (...) (CRASS, 1978) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: @narchi@ hm! aaaaaaaa.... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 24.06.02, 21:11 No własnie. Oni to pisali w 78, a tu jednak sie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś